Vizitator cosminush Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Buna. Cum pot reduce curentul din 10 v curent alternativ in 3 v curent alternativ ? Vreau sa pun un led de 3 volti la amplificator, si am observat ca traful meu are 2 fire care au 10 volti, dar daca pun ledul la firele alea asa fara nimica se arde ledul. Stiti cum as putea reduce din 10 volti in 3 volti ? Link spre comentariu
almarghi Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 se arde si la 3v alternativ... Link spre comentariu
Vizitator cosminush Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 se arde si la 3v alternativ...Atunci sa ii fac punte redresoare ? ) Ce condesatori trebuie sa folosec pt asa mica tentisune de cati uF si blocul de diode de cati amperi sa fie ? Link spre comentariu
apollo11 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Pune o rezistenta de 1K in serie cu ledul. Link spre comentariu
almarghi Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Pune o rezistenta de 1K in serie cu ledul.si o dioda de oricare in antiparalel pe led, ca altfel tot se arde Link spre comentariu
apollo11 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Pune o rezistenta de 1K in serie cu ledul.si o dioda de oricare in antiparalel pe led, ca altfel tot se ardeAre dreptate almarghi, am uitat sa caut valorile tensiunii inverse la care se arde un led... se pare ca e cam mica. Deci trebuie si dioda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum