katran Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Este o solutie ieftina si nu prea solida ... depinde ce vrei sa faci cu masina in final . Daca te rezumi la lemne si plastice , si nu vrei o precizie ridicata , poate sa functioneze . Presupun ca o sa folosesti suruburi trapez . De ce nu vrei sa folosesti ghidajele cilindrice cu rulmentii aferenti ? Nu sunt chiar asa de scumpe si scapi de o gramada de batai de cap ... Link spre comentariu
Vizitator maddoxcbr Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 ai dreptate,zile astea o sa incerc sa fac un calcul cu piese mai de calitate si voi posta din nou in speranta ca nu te voi deranja prea tare daca iti cer atatea informatii.Multumesc si sper sa iasa un proiect bun sub indrumarea ta Link spre comentariu
ionutb71 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 solutia de ghidaje gasita de tine nu as adopta-o mai ales din cauza volumului de munca fara rezultate satisfacatoare.am sa-ti spun un lucru de care nimeni nu a pomenit vreodata.diferenta de pret a componentelor nu se regaseste numai in calitatea lor ci si in usurinta sau dificultatea cu care se monteaza si se regleaza,si de aici calitatea produsului final.la solutia gasita de tine sunt prea multe variabile si o sa muncesti cat nu face.alege componente bune,mergi in etape si nu te grabi.oricum constructia o sa dureze ceva timp si vei avea timp sa strangi bani de la etapa la etapa.spor la mesterit! Link spre comentariu
Vizitator maddoxcbr Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 , ok , cand te gandesti la bani te gandesti mereu la solutii de compromis, dar aveti dreptate cu lucrurile de calitate. ce parere aveti de http://www.tekro.ro/index.php?route=pro ... duct_id=65 ? Link spre comentariu
worker Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 poate ca gresesc dar pare a fi sistemul de culisare a capului de la o imprimanta matriciala.daca este asa bucsa este destul de slaba. eu am testat si nu am fost multumit de rezultat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum