Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vumetru panou, 10 canale, 160 LED-uri

Vizitator ianni

Postări Recomandate

Vizitator Danco

E un proiect foarte scump. Daca vrei iti dau eu detaliile ;). Eu cel putin nu am de gand sa ma bag intr-un proiect la care altii au muncit foarte multa vreme fara sa il inteleg calumea.

Sfatul meu prietenesc e sa nu il faci pentru ca iesi mult peste cei 95 de dolari de pe site plus ca sa il faci tu inseamna sa il furi de la cineva care a muncit.

Pai poti sa faci share la acest proiect...macar poti vedea cat de prosti sau hoti suntem...orice lucru poate fi facut in diferite moduri...eu doar invat cum...dar niciodata nu voi reinventa roata...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiptronic

3

• dorelb

3

• GeoMar

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ianni

Proiectul e deja postat in forum.

aici aveti tot ce va trebuie pentru realizarea proiectului, cablajul ramane ca tema doritorilor.Bafta si asteptam rezultatele.

Spor la treaba...proiectul e tare, pentru cei ce au bani de investit.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ianni

Am atasat si schema in PADS...nu se vede prea bine in PDF. Daca e nevoie fac alt PDF, nu i-am acordat prea mare importanta primului.[attachment=0]Filtre.rar[/attachment]

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator ianni

L-am realizat SMD pana la urma. Partea de alimentare, tensiune de referinta si intrare audio pe o placa si pereche de cate 2 filtre pe alta placa. A iesit foarte mic circuitul si acum imi face probleme la debug.Aici e poza cu circuitul finalizat post-23343-139829478237_thumb.jpgAici e tot proiectul in PADS [attachment=0]Filtre+sursa+in.rar[/attachment]Acum intervine problema. Alimentez doar placa mica pe care e sursa si intrarea audio si ii dau semnal sin de la calculator cu toate volumele la max. Masor iesirea cu osciloscopul si o reglez de la sursa la 2.5V v-v. Tensiunea la iesire este taiata partea de sus, limitata cumva. Nu stiu cum ar trebui sa se comporte in mod normal dar am trecut mai departe si am conectat partea de filtraj. Conectez filtrajul, iar la iesirea filtrelor am impulsuri dinti de fierastrau, care sunt de fapt impulsuri singulare la iesirea din AO si apoi descarcarea condensatoarelor C8. Am verificat si rasverificat tot cablajul si circuitele, nu am nici un scurtcircuit, nu am nici o intrerupere. Se pricepe cineva mai bine la AO sa ma ajute? ca nu prea ma descurc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări