Vizitator ianni Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Am un proiect care nu reusesc sa il termin din cauza ca nu am aparatura necesara. Vumetru cu 10 canale, 16 LED-uri/canal. Totul incadrat intr-un panou de 54cm latime, 35cm inaltime si 5cm grosime. Tot panoul e terminat, Vu-metrele montate, functionale, insa nu am partea de filtraj al benzilor de frecventa. Daca este vreun electronist cu scule si timp il rog sa ma ajute sa termin partea de filtraj (contra cost evident). De aici am luat filtrul pe care vreau sa il fac http://www.animeguru.com/images/velleman/k4300.html. Inca o data, rog pe cineva care se pricepe si are scuele necesare confectionarii PCB-ului. In functie de posibilitatile celui care ma va ajuta voi reproiecta PCB-ul sa fie mai usor de confectionat. Atasez pozele schemelor si lista de piese. Astept sa fiu contactat, mersi anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Ăsta nu e vu-metru, e analizor de spectru audio. Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Ăsta nu e vu-metru, e analizor de spectru audio.Aici ai mare dreptate , ce Vu-Metru este cu 160 de LED-uri?! ....Tot panoul e terminat, Vu-metrele montate, functionale, insa nu am partea de filtraj al benzilor de frecventa.Daca este vreun electronist cu scule si timp il rog sa ma ajute sa termin partea de filtraj (contra cost evident).De aici am luat filtrul pe care vreau sa il fac http://www.animeguru.com/images/velleman/k4300.html.Inca o data, rog pe cineva care se pricepe si are scuele necesare confectionarii PCB-ului. In functie de posibilitatile celui care ma va ajuta voi reproiecta PCB-ul sa fie mai usor de confectionat ...De fapt tu ce vrei, doar realizarea cablajului? Sau vrei realizarea cablajului SI montarea pieselor pe el?Nu stii valoarea componentelor din schema filtrelor?Pe acel site sunt trecute valorile intr-un tabel, nu pe schema.Doar cu realizarea cablajului, te pot ajuta eu. Link spre comentariu
tiptronic Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Servus Geomar,ai cumva cablajele desenate? Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Servus Geomar,ai cumva cablajele desenate?Salutare.NU, nu am cablajele desenate....Inca o data, rog pe cineva care se pricepe si are scuele necesare confectionarii PCB-ului. In functie de posibilitatile celui care ma va ajuta voi reproiecta PCB-ul sa fie mai usor de confectionat ...De aceea am spus ca il pot cu realizarea cablajelor, el are cablajul desenat dupa cum a scris in topic. Link spre comentariu
Vizitator ianni Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Ăsta nu e vu-metru, e analizor de spectru audio.Deocamdata e doar un Vu-metru, dupa ce il impart pe benzi va fi analizor spectru.@ GeoMar - nu am proiectat cablajul inca, voiam sa fiu sigur ca cineva il va face, sa nu il proiectez degeaba.App de piese, in documentatie sunt notate toate piesele, valori, si frecventele de iesire ale fiecarui filtru.Cel mai bine ar fi si montarea pieselor (eventual si o proba scurta :P) - eu am avut dificultati in a gasi piesele necesare mai ales valorile din filtre. Ma gandeam ca daca gasesc pe cineva care il poate realiza va avea in mare si piesele necesare. Asta va ramane sa discutam, incerc sa fac si eu rost de piese/comand.Voi incerca in seara asta sa dau si varianta finala a PCB-ului si schema cu valori pe ea direct, poate va fi mai usor asa.Daca este cineva interesat sa dea add la YM: tibi_ieu ca mi-e mai la indemana cand sunt la munca. Link spre comentariu
tiptronic Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Ianni a zis ca va reproiecta cablajul, deci il are de undeva in original, cu toate ca eu l-am cautat pe net si nu l-am gasit.Ianni, te rog, daca ai cablajul original, posteaza-l! Si reproiecteaza-l linistit, se va gasi cineva sa-l execute :daSi mai era ceva: de unde 160 de LED-uri, ca mie imi da 100 la inmultire... Link spre comentariu
Vizitator ianni Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Ianni a zis ca va reproiecta cablajul, deci il are de undeva in original, cu toate ca eu l-am cautat pe net si nu l-am gasit. Ianni, te rog, daca ai cablajul original, posteaza-l! Si reproiecteaza-l linistit, se va gasi cineva sa-l execute Si mai era ceva: de unde 160 de LED-uri, ca mie imi da 100 la inmultire... Nu exista "cablajul original de pe net" exista o prima proiectare a mea in functie de tehnologia folosita la realizarea primei tentative care nu s-a finalizat. Puncte cheie care trebuia sa le citesti din postarea initiala inainte sa socotesti numarul ledurilor: "Vumetru cu 10 canale, 16 LED-uri/canal." "De aici am luat filtrul pe care vreau sa il fac http://www.animeguru.com/images/velleman/k4300.html. De pe site am luat doar filtrul pentru ca e bine realizat si nu sunt valori extraordinare in ele, deci nici greu de realizat nu vor fi. Link spre comentariu
tiptronic Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Acum am inteles, deci: extinzi numarul de LED-uri per canal de la 10 la 16. Ok, va arata mult mai bine, tine-ne la curent cu schema. Link spre comentariu
Vizitator ianni Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Nu-i o filmare foarte buna dar macar va faceti o idee despre cum arata si cum se misca un rand din panoul mare 32cm inaltime (in video latime) si 4 cm latime. Link spre comentariu
dorelb Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Daca as putea sa-l deschid, as putea sa vad si cum lucreaza. (Acest videoclip este privat) ne pare rau. Si mie ! Link spre comentariu
Vizitator ianni Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Incearca acum, acelasi link l-am scos de la privat. Nu stiu cum de e privat :| Link spre comentariu
dorelb Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Am gasit ceva extra, dar din pacate nu se dau detalii : Link spre comentariu
Vizitator ianni Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Am gasit ceva extra, dar din pacate nu se dau detalii : E un proiect foarte scump. Daca vrei iti dau eu detaliile ;). Eu cel putin nu am de gand sa ma bag intr-un proiect la care altii au muncit foarte multa vreme fara sa il inteleg calumea. Daca te uitai putin in descriere vedeai un link, unde gaseai ca e facut pe procesorul ATmega64, si alte detalii despre proiect. Daca stii programare esti invitatul meu sa il dezvolti. Iti dau doar o parte din proiect deocamdata http://www.scribd.com/doc/61446025/Spectrum-Analyzer-182 (e doar o parte) Daca esti inca entuziast sa il faci iti trimit toata documentatia :P. Sfatul meu prietenesc e sa nu il faci pentru ca iesi mult peste cei 95 de dolari de pe site plus ca sa il faci tu inseamna sa il furi de la cineva care a muncit. Link spre comentariu
dorelb Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Nu aveam de gand sa il fac. Am pus link-ul doar pentru ca sa il vada si alti. Mie imi ajung cele 4 volummetre pe patru canale de la boxe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum