Vizitator gicabass Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Salut, as vrea sa imi fac un amplificator de intrument(chitara bass).Am multi rezistori, condensatori, diode, cativa tranzistori, si urmatoarele integrate: L2722 LM399N. Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa imi fac un amplificator de intrument din aceste componente? Eventual sa imi mai cumpar cate ceva, dar ideea e sa fie ceva low-budget si rentabil. Cati mai multi watti.Mentionez ca sunt oarecum nou in domeniuMultumesc anticipat! Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 as vrea sa imi fac un amplificator de intrument(chitara bass).Am multi rezistori, condensatori, diode, cativa tranzistori, si urmatoarele integrate: L2722 LM399N.Cu cele două circuite integrate pe care le deţineţi nu puteţi construi ceeace v-aţi propus, consultaţi în datasheet pentru a vedea despre ce e vorba."Câţiva tranzistori" este o informaţie mult prea vagă pentru a vă putea recomanda o schemă, nu vi se pare şi dvs. evident acest lucru ? Link spre comentariu
Vizitator gicabass Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Pe tranzistori scrie asa care scrie asa: C548C1M BC 55913BC 32840TL431 CLP9548 BD 4381M 54813eventual daca ar mai trebui sa imi cumpar ceva sa imi spuneti, iar daca puteti sa imi spuneti si un pret orientativ as fi foarte bucuros Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Ai un transformator de alimentare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum