Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator instrument

Vizitator gicabass

Postări Recomandate

Vizitator gicabass

Salut, as vrea sa imi fac un amplificator de intrument(chitara bass).Am multi rezistori, condensatori, diode, cativa tranzistori, si urmatoarele integrate: L2722 LM399N. Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa imi fac un amplificator de intrument din aceste componente? Eventual sa imi mai cumpar cate ceva, dar ideea e sa fie ceva low-budget si rentabil. Cati mai multi watti.Mentionez ca sunt oarecum nou in domeniuMultumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

as vrea sa imi fac un amplificator de intrument(chitara bass).Am multi rezistori, condensatori, diode, cativa tranzistori, si urmatoarele integrate: L2722 LM399N.

Cu cele două circuite integrate pe care le deţineţi nu puteţi construi ceeace v-aţi propus, consultaţi în datasheet pentru a vedea despre ce e vorba."Câţiva tranzistori" este o informaţie mult prea vagă pentru a vă putea recomanda o schemă, nu vi se pare şi dvs. evident acest lucru ?
Link spre comentariu
Vizitator gicabass

Pe tranzistori scrie asa care scrie asa: C548C1M BC 55913BC 32840TL431 CLP9548 BD 4381M 54813eventual daca ar mai trebui sa imi cumpar ceva sa imi spuneti, iar daca puteti sa imi spuneti si un pret orientativ as fi foarte bucuros

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări