Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audio optic

Vizitator vict0r1987

Postări Recomandate

Vizitator vict0r1987

Buna seara tuturor.Am o intrebare,al carei raspuns nu il gasesc nicaieri.Daca sunetul iese din calculator prin cablu optic,cum pot face sa folosesc si un microfon?Il conectez,si e mort.Tin sa mentionez ca microfonul in cauza merge,dar de cand ascult prin cablu optic(TOSlink),microfonul este ca si inexistent.Doar daca mufez sunetul prin analogic,atunci merge.In rest,nu.Este normal asa ceva?Sau am vreo problema in pc?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cablu optic adica S/PDIF? Pentru ca toslink se pare ca e doar varianta initiala a acestui standard. Descrie ce fel de microfon este si ce conectori are si eventual ce tip de placa de baza ai. Posibil sa ai o problema de setari in mixerul placii de sunet pentru ca acolo ai setare, de exemplu, care sa poti mixa direct si semnalul de la microfon fara a mai fi necesar un program care sa faca acest lucru. Din ce tin minte s/pdif la placile de calculator este doar iesire audio si nu cunosc ca sa poata fi folosita ca intrare audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări