Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut skema invertor Genera 200 eps

elcodelau

Postări Recomandate

nu am reusit sa gasesc un pentiometru de 4k7 la mine este pus unul de 20k. Miercuri o sa ajung la oras sa cumpar unul si iti spun cum se comporta. spunemi te rog ce fel de led a fost ala original ca in placa vad ca are 3 picioare. Nu stiu insa care e treaba cu antistick la mine intra protectia cind nu este suficient curent sa aprinda electrodul , nu cumva trebuia sa creasca curentul si sa declanseze arcul electric? O sa fac poze sa pun si sudurile realizate cu el la diferite trepte de putere.Chiar nu se gaseste pe nicaieri skema la aparatul asta cum naiba so fi chemind el

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elcodelau

7

• cipriyan123

5

• em2006

3

• gauss

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum lucreaza ledul bicolor se poate lamuri citind si acest topic:viewtopic.php?f=210&t=97197&start=15#p883751Am postat acola schema hibridului de unde se face comanda acestuia.In partea de comanda a led-ului intra protectia la supratensune si protectia la supratemperatura (termostatul de pe radiator tranzistor).Comanda se face din pinul 8 al hibridului, printr-un tranzistor montat pe placa de baza, pe care e si ledul, pe cablaj se poate urmari usor acest traseu de semnal.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Acum am intart in possia unui mavo 35 si am masurat. In gol are 82v nu se regleaza deloc tensiunea .Cind cobor de tot potentiometru se aude releul care inchide si se deconsteaza tensiunea de pe borne.Ca si diagnostic in momentul in care vreau sa amorsez arcul foarte greu se aprinde si in timp ce sudez la interval de 15 sec se intrerupe din mers.Sudura nu iese plina de zgura si cu intreruperi .Lesne de inteles din moment ce se intreupe .Rog pe cei mai experimentati sa ma indrume pe unde as putea sa masor tensiuni sau ce se poate masura la el. Daca domnu ciprian este disponibil sa isi dea cu parerea despre el ce si cum se poate face pentru ca as avea cu ce sa il repar dar nu dispun de prea mult timp .Astept cu interes parerile dv-stra

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator nikifres

am cumparat si eu un genera 200 esp, la prima sudura este ok, revin cu poze si pareri, deocamdata nu dispun de cheita cu sase laturi sal desfac sa vad ce are an interior :aplauze

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări