Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 v-as fi recunoscator pt niste sfaturi la trasarea cablajului,multumesc Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 cam asta am reusit eu ... Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 am observat greseli in cablajul ce am incercat sa il fac initial si ma dau batut, dar din fericire am gasit o schema mai simpla careia i-am facut circuitul in eagle pun aici schema si circuitul daca vrea cineva sa dea o mana de ajutor - precizez ca din schema lipsesc rezistorii de la intrari care am zis ca ii pun direct pe cablu pentru a simplifica placa; si operationalul nu are paduri pt alimentare http://pe2bz.philpem.me.uk/Misc/-%20Audio/-%20Amp/A-200-100watt-Guitar-Amp/p27_fig1.gif preamplificator.rar Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Aici gasesti originea acestei scheme http://sound.westhost.com/project27b.htm Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) Deschide un nou proiect de cablaj in eagle si acolo bagi manual fiecare piesa, la fel faci si cu operationalele selectezi din libraria ic-package Daca incerci sa treci din schema aia direct la cablaj o sa iti dea erori daca adaugi alte componente pe cablaj si care nu sunt in schema electrica E mai simplu sa faci un cablaj separat de schema electrica Editat Februarie 26, 2015 de maxente Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 În EAGLE trebuie să ţii deschise simultan schema şi cablajul. Orice modificare în schemă se transferă automat în PCB. Alimentarea o iei cu Invoke şi vezi că-ţi trebuie diferenţială. Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Am facut layoutul dupa sfaturile primite ,il atasez aici sub forma de imagine,daca vrea cineva si pt eagle sa scrie aici Chiar daca am incercat sa evit bridgeurile,tot nu am reusit in cazul celui de-al 4-lea potentiometru , poate cineva sa il verifice cu schema in fata? as fi recunoscator Merci de ajutor ! Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Salut Eu as dori si fisierul Eagle , daca se poate. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Impinge potentiometrele alea 4 langa cel de volum, parca sunt prea decalate, adica sa vina restul montajului in dreptul potentiometrelor si parca ar merge o idee mai compact Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Nici mie nu imi prea convine faza ca e prea aerisita placa dar de obicei amplificatoarele de chitara au butoanele destul de mari,ceea ce inseamna ca in final o sa fie destul de apropiate intre ele knoburile Volumul l-am pus putin mai decalat deoarece e destul de folosit si am zis sa fie usor de recunoscut,dar poate o sa il trag mai aproape de celelalte Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum