Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator chitara

Vizitator dani_rosu5

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 10 luni mai târziu...
Vizitator dani_rosu5

am observat greseli in cablajul ce am incercat sa il fac initial si ma dau batut, dar din fericire am gasit o schema mai simpla careia i-am facut circuitul in eagle

pun aici schema si circuitul daca vrea cineva sa dea o mana de ajutor - precizez ca din schema lipsesc rezistorii de la intrari care am zis ca ii pun direct pe cablu pentru a simplifica placa; si operationalul nu are paduri pt alimentare

http://pe2bz.philpem.me.uk/Misc/-%20Audio/-%20Amp/A-200-100watt-Guitar-Amp/p27_fig1.gif

preamplificator.rar

Link spre comentariu

Deschide un nou proiect de cablaj in eagle si acolo bagi manual fiecare piesa, la fel faci si cu operationalele selectezi din libraria ic-package

Daca incerci sa treci din schema aia direct la cablaj o  sa iti dea erori daca adaugi alte componente pe cablaj si care nu sunt in schema electrica

E mai simplu sa faci un cablaj separat de schema electrica

Editat de maxente
Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5

Am facut layoutul dupa sfaturile primite ,il atasez aici sub forma de imagine,daca vrea cineva si pt eagle sa scrie aici 

Chiar daca am incercat sa evit bridgeurile,tot nu am reusit in cazul celui de-al 4-lea potentiometru , poate cineva sa il verifice cu schema in fata? as fi recunoscator

Merci de ajutor !

post-203859-0-73148300-1425043883_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5

Nici mie nu imi prea convine faza ca e prea aerisita placa dar de obicei amplificatoarele de chitara au butoanele destul de mari,ceea ce inseamna ca in final o sa fie destul de apropiate intre ele knoburile

Volumul l-am pus putin mai decalat deoarece e destul de folosit si am zis sa fie usor de recunoscut,dar poate o sa il trag mai aproape de celelalte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări