Vizitator Fizz Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Poti folosi rezistori de 0.25w si Dl. Elliott a folosit tot asa, sa pui R22 (10 ohm) de putere mai mare 1w sau 2w Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 pana aici am ajuns,dar bineinteles......cateva piese trebuie sa fie greu de gasit mai am nevoie de bc559,si bc549-imi puteti indica ceva echivalent? multumesc Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 11, 2012 Partajează Postat Iunie 11, 2012 BC556/546, BC557/547, 2N5551/5401. Atentie la dispunerea pinilor!!Spor la mestereala!! Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 ca preamplif pt asta m-am gandit la ceva destul de simplu,dar care sa aiba si egalizator;puteam sa fac un preamp mult mai simplu cu un fet,dar ala nu avea corector de ton,si adaugarea unui corector pasiv dupa cred ca taia prea mult din semnal http://desmond.imageshack.us/Himg185/sc ... es=landing cam asa arata schema-problema a venit cand am incercat sa desenez cablajul-ceva nu fac bine si intr-o parte imi ramane un spatiu gol destul de mare care ar putea fi folosit (aranjand piesele cum trebuie)-ceva sfat in legatura cu preampul si cu cablajul? merci mult everybody Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Iti recomand preamplificatorul de aici http://sound.westhost.com/project27.htm Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 am mai lucrat putin cate putin la amp;bacul,si acuma examenul de admitere m-au tinut putin ocupat intre timp am reusit sa fac o cutie din aluminiu pt el,mai trebuie sa ii sudez colturile si sa indrept tabla -acuma vine o alta problema-nu stiu cum sa pozitionez cel mai bine elementele in cutie,ampliful avand un radiator destul de mare pun cateva poze si astept ceva sfaturi cu pozitionarea componentelor multumesc Link spre comentariu
Letcon Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Interesanta cutia Condensatorii pune-i mai departe de radiator,eventual taie coltul ala la radiator sa nu mai incurce in cutie.Prea multe optiuni nu ai oricum in cutie,traf,condensatori,alimentare retea,comutator on/off,borne difuzor in stanga si in dreapta ce mai ramane,intrare semnal,potentiometru... Link spre comentariu
Bloodmist Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 Felicitari! Arata frumos cutia si in special radiatorul. Nu uita desigur sa lasi deschidere in dreptul lui.Despre corector, simplu si frumos iar corectia clasica pt amplificatoare de chitara. Poti sa-l simplifici intr-adevar lasand doar un singur etaj cu FET dar nu ti-as recomanda deoarece corectia facandu-se pasiv ar necesita mai multa amplificare din partea singurului FET prezent deci ar introduce distorsiuni mai mari, dar poate ca asta si vrei sa faca Cu siguranta preamp-ul poate face si asta, depinde de semireglabili si nivelul semnalului. Pana la urma e amplificator special pt chitara In rest, spor la treaba! Schemele de la Elliott sunt riguros calculate si chiar si cele netestate de el functioneaza impecabil. Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 in legatura cu traful,e ok daca folosesc inainte de redresare un traf de 2x24v? ampul are nevoie de 35v,are ceva daca tensiunea e putin mai mica? Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Este perfect daca alimentezi cu +/-32V. Link spre comentariu
Vizitator Fizz Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Condensatorul din dreapta cel de 220uf(pe -35v) trebuie montat invers si tranzistorul Q12 trebuie montat pe radiator langa finali. Si inca ceva, izoleaza finali fata de radiator cu mica si pasta siliconica. Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 merci pt pont; piesele au fost doar montate pe placa,inca nu am verificat fiecare piesa dupa schema-acum inca adun componente-pt verificarea finala si start o sa rog pe cineva din cluj sa ma ajute Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 inca nu am verificat fiecare piesa dupa schemaLa montarea pe placa nu le-ai verificat cu un multimetru? Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 revin intr-un final... am inceput sa lucrez cu eagle pt preamplificator,luand schema de pe siteam niste probleme in eagle si mi-am cam prins urechile-imi tot arata ca pinul x este neconectat...am sters bucata aia,am refacut-o...la fel,ma poate ajuta cineva?atasez aici fisierul din eagle,poate ii da cineva o privire, multumesc.ok...nu pot atasa tipul acela de format,some help? Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Fă un zip cu fişierele şi pune-l aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum