Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 buna ziua ma poate ajuta cineva cu o schema de amplificator de chitara ?(pe tranzistori,undeva la 60-100w-ma intereseaza partea de clean) in primul rand am nevoie de desenul la PCB;fara layout am gasit sute,dar niciunul cumultumesc Link spre comentariu
Vizitator Fizz Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Ce am gasit eu repede, de aici http://www.diyaudio.com/forums/solid-st ... p9240.html Trebuie oricum verificat, numai bine. PCB.pdf Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 schema aia nemteasca ,dar si cea care ati pus-o arata bine http://xipix.de/elektro/gimos50.html multumesc Link spre comentariu
Vizitator gicabass Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 cam cat estimati un pret pentru schema postata de FIZZ? Link spre comentariu
Vizitator Fizz Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 max. 50 lei, daca ar fi dupa mine eu as merge pe asta http://sound.westhost.com/project27.htm are si protectie, explicatii,etc.Parerea mea. Nu stiu, nu mi-au placut pana acum nici un amplif cu mosfet, cel putin cu verticali. Daca te hotarasti iti proiectez eu cablaju la project27. Link spre comentariu
Vizitator gicabass Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 eu sunt nou in domeniuas vrea sa imi fac ceva la maxim 100 ron pentru chitara bass(frecvente intre 30Hz si 5kHz) cu o putere de cam 100w.ce ai putea sa imi recomanzi?de preferat pe tranzistori Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 as vrea sa imi fac ceva la maxim 100 ron cu o putere de cam 100wTransformatorul de alimentare al acestui amplificator costa 150 lei daca il cumperi nou... Link spre comentariu
Vizitator Fizz Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Din plictiseala Project27. http://sound.westhost.com/project27.htm P27 GUITAR.LAY].pdf Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 multumesc mult pentru layoutdaca va apucati de constructia lui sa ne tineti la curent cu proiectul-eu incet incet o sa strang piese,constructia o voi incepe doar la vara Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 daca tot am inceput sa dezatem proiectul 27-pun aici o intrebarela tranzistorul Q12-intre baza si colector in schema apare un rezistor R25-de 2,2kilo-pe layout nu este prezent nicaieri? sau nu il vad eu? Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Pe cablaj se gaseste acel rezistor cit si tranzistorul; problema este ca tranzistorul trebuie montat pe radiatorul finalilor si nu pe placa in acel loc; conexiunea se poate face cu 3 conductoare izolate. Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 peavey si fender fac cunoscute pe site-ul lor schemele tuturor amplificatoarelor cu tot cu pcb, sau layout daca e cu tuburi -dupa caz.cu ei mergi la sigur. Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Pentru a va usura munca propun sa inlocuiti Q12 cu una din urmatoarele variante BD135, BD137, BD139, BD237, MJE340. Acestea sunt mai usor de prins pe radiator si se efectueaza contact termin mai bun.Atentie la dispunerea pinilor!!Spor la mesterit! Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 nu am stat total degeaba incet incet mai adunam cate o "pesa" Link spre comentariu
Vizitator dani_rosu5 Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 in legatura cu rezistorii-de ce putere trebuie sa fie?merg cei de 1/4w metal film? (nu zic de cei de 5w,acolo treaba e clara) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum