guttuso Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Salutare,La laptom am o iesire VGA (15 pin) si un televizor cu intrare SCART.Am asa:mufa tata VGA3 mufe RGBo mufa tata SCART cu IN si OUT pe ea, cu trei intrari de tip RCA si S-Video cablu 6 fireCum pot conecta mufa VGA la mufele RGB dupa care sa le introduc in ScartsauVGA direct SCARTDar mi-ar palcea mai mult VGA-RGB-SCART in ideea ca pot conecta si la un tv care are RGB.Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Numai cu mufe nu poti face VGA(care scoate semnal R,G,B)la scart care este semnal video complex.Doar cu ceva adaptor(montaj electronic) Link spre comentariu
guttuso Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 de unde pot lua acel adaptor? Link spre comentariu
25L91N11 Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 http://www.google.co.uk/search?q=VGA+-+ ... 66&bih=606 Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Schemele alea sunt pentru placi video care stiu sa scoata refresh pe 50 Hz. In plus, mai intervine si rezolutia . Nu mai sunt placi din acelea. Poti sa incerci sa faci montajele ca nu sunt scumpe materialele.Daca vrei sa cumperi, cauta adaptor vga - s-video pe situri din Romania.La ce preturi au, cred ca mai bine iti iei un monitor LCD cu 300-400 lei. Link spre comentariu
guttuso Postat Aprilie 6, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2012 o schema concreta unde pot gasi? Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 http://www.epanorama.net/circuits/vga2tv/circuit.html N-am idee daca functioneaza ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum