ozn_87 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Salut! Am un laptop HP Pavilion dv6 si are un defect la care nu pot sa-i dau de capat...cu display-ul ,se aprinde ledurile ca si cum primeste imagine dar nu am imagine....laptopul functioneaza. Sa verificat cu un monitor la iesirea externa si am imagine da nu imi arata partea de la inceput cu butarea...partea cu F1 sau DEl pentru intrarea in bios , am verificat fuzibile de la Display si de la placa de baza , sunt bune , am tensiuni cat trebuie, sa probat cu alt display si tot asa face....ce credeti ca are? Mentionez ca laptopul nu a fost trantit...sa fie mufa de conectare intre display si placa de baza? Multumesc Link spre comentariu
djdansmart Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Ai incercat un rehot la partea video? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Va salut ! Eu asi zice sa verificati daca nu cumva este placa de baza a laptop-ului fisurata,dar poate sa fie si ce ati zis dvs,adica mufa de conectare intre display si placa de baza.Succes !!! Link spre comentariu
ozn_87 Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Cum se face un rehot ? Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Cel mai probabil s-au dezlipit cateva bile de pe chipsetul video, tocmai acelea care duc la display.Solutia este un reballing la GPU. Reflow-ul este o solutie temporara. Dezlipirea chipului se face la o temperatura mai mica decat reflowul asta inseamna ca in total chipul este supus la o temperatura mai mica. Orice grad in plus sau in minus conteaza enorm avand in vedere ca producatorul placii de baza a decis sa lipeasca aceste chipseturi la o temperatura mai mica decat cea necesara topirii in totalitate a bilelor si realizarea unei lipituri bune, de unde si rezulta lipituri reci care se manifesta dupa un timp. Aproape toate laptopurile fabricate dupa 2008 ( sau chiar mai vechi ) prezinta astfel de defecte datorate tehnologiei fara plumb. Link spre comentariu
grabiel Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Salut! Am un laptop HP Pavilion dv6 si are un defect la care nu pot sa-i dau de capat...cu display-ul ,se aprinde ledurile ca si cum primeste imagine dar nu am imagine....laptopul functioneaza. Sa verificat cu un monitor la iesirea externa si am imagine da nu imi arata partea de la inceput cu butarea...partea cu F1 sau DEl pentru intrarea in bios , am verificat fuzibile de la Display si de la placa de baza , sunt bune , am tensiuni cat trebuie, sa probat cu alt display si tot asa face....ce credeti ca are? Mentionez ca laptopul nu a fost trantit...sa fie mufa de conectare intre display si placa de baza? MultumescIncearca sa se uiti la display din mai multe unghiuri, sa vezi daca nu cumva sunt duse lampile de la display. Cand sunt duse lampile, afiseaza imaginea pe ecran doar ca nu este luminat si se vede foarte rau. Incearca si varianta asta. Link spre comentariu
ozn_87 Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Display-ul e tip led...Sper sa nu fie de la cipset pentru ca astept maine sa iau cablul de conectare intre display si placa de baza. Multumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
mariusmmd Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Si eu cred ca este de la chipset GPU.Am intalnit multe laptopuri la care a mers varianta cu reflow si merg deocamdata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum