Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Confectionare stop LED

Vizitator advanced

Postări Recomandate

la inceput de proiect pt marsarier am avut in vedere utilizarea unor leduri smd plcc 6 de 11lm. deci pt un bec de 21w cu pcb de 8buc mi-ar iesi 88lm.acuma ma scarpin si astept ziua de luni cand primesc stopul second pt a testa dezlipirea. daca nu-mi reuseste atunci trebuie sa raman la becoled, desi nu-mi surade deloc ideea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

11

• Dr.L

9

• florinellll

5

• Ticu

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sa vad luni daca imi reuseste faza. daca pot desface sticla(ii plastic) atunci pcbul dreptunghiular il prind de 'oglinda'/partea reflectorizanta prin 4 surube + umplu in spatele pcbului cu silicon sa nu aiba loc liber, sa se 'rezeme' si pe silicon nu numai pe cele 4 suruburi. asa doresc sa-l fac ca in cei 10 ani in care masina va fi la mine sa nu am de umblat la stopuri.siliconul universal nu este bun? asa ceva am folosit la asticla ce acopera veranda/sera si inca nu am avut probleme cu ea.

Link spre comentariu

Nu ma stresez, doar ca fara sa stiu intensitatea stopului nu pot calcula nr de leduri respectiv marimea pcbului si nu vreau sa refac de 10ori pcbul + ca si ledurile nu prea suporta de atatea ori sa fie recositorite.multumesc tuturor pt sfaturi!

Link spre comentariu

am incercat sa desfac stopul dar din pacate nu mi-a reusit. prima data am incercat la 300grade dupa aceea la 500. la 500 s-a facut moale, partea din exterior dar din pacate sticla stopului este prinsa in forma de U si deci partea cealalta nu am pututo incalzi. deci aceasta metoda cade. mai ramane sa-mi decupez spatele stopurilor ... acuma caut prin dezmembrari ...

Link spre comentariu

nu vreau sa se vada, de aceea vreau sa folosesc stopul original (cel rosu complet).nu prea imi comvine becoledurile, nu vreau punctulete ci frumos lumina sa fie uniforma. singura varianta este decuparea. ps. la farul de skoda care il am in test super se poate decupa, prinderile sunt in extremitatea margini si nu incurca nimic, nu trebuie sa ma ating nici de nervurile de rigidizare ..... numai ca eu nu am skoda :(

Link spre comentariu

Daca urmareai textul ,acolo e un bec cu filamenta si un becold .Care ,care e?Iluminare care da senzatia de panou luminos asa cum vrei ,e mai greu ,daca dezlipirea nu merge ,decupare (oricum nu mai ai nevoie de suport pt dulii dar sa-l faci acesibil pt a putea interveni la panourile cu leduri) .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări