criss Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 la inceput de proiect pt marsarier am avut in vedere utilizarea unor leduri smd plcc 6 de 11lm. deci pt un bec de 21w cu pcb de 8buc mi-ar iesi 88lm.acuma ma scarpin si astept ziua de luni cand primesc stopul second pt a testa dezlipirea. daca nu-mi reuseste atunci trebuie sa raman la becoled, desi nu-mi surade deloc ideea. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Eu zic ca poti taia lejer suportul prin spate,cat sa bagi si sa fixezi un cablaj dreptunghiular cu leduri Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Uite o solutie buna , ce sa tot topesti lampi ;dupa ce ai pus ledurile ,asezi capacul la loc sa-l lipesti cu silicon (din bagheta) . Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Mai bine cu silicon silicon (gen de instalatii),ca ala cald...se cam topeste la caldura Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 sa vad luni daca imi reuseste faza. daca pot desface sticla(ii plastic) atunci pcbul dreptunghiular il prind de 'oglinda'/partea reflectorizanta prin 4 surube + umplu in spatele pcbului cu silicon sa nu aiba loc liber, sa se 'rezeme' si pe silicon nu numai pe cele 4 suruburi. asa doresc sa-l fac ca in cei 10 ani in care masina va fi la mine sa nu am de umblat la stopuri.siliconul universal nu este bun? asa ceva am folosit la asticla ce acopera veranda/sera si inca nu am avut probleme cu ea. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Eu probabil ca as folosi silicon universal,asta am si zisDaca nu poti demonta stopul,poti totusi baga niste dreptunghiuri mai micute Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 cati lm sa las pt stopul de frana, sa aiba aceeasi intensitate ca si becul? ledurile sunt de 120grade. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Sant suficiente la 90 .nu te stesa atat ,aplica metoda comparatiei . O lampa cu becuri iar cealalata cu leduri . Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Nu ma stresez, doar ca fara sa stiu intensitatea stopului nu pot calcula nr de leduri respectiv marimea pcbului si nu vreau sa refac de 10ori pcbul + ca si ledurile nu prea suporta de atatea ori sa fie recositorite.multumesc tuturor pt sfaturi! Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 am incercat sa desfac stopul dar din pacate nu mi-a reusit. prima data am incercat la 300grade dupa aceea la 500. la 500 s-a facut moale, partea din exterior dar din pacate sticla stopului este prinsa in forma de U si deci partea cealalta nu am pututo incalzi. deci aceasta metoda cade. mai ramane sa-mi decupez spatele stopurilor ... acuma caut prin dezmembrari ... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Decupeaza (sau foloseste becoleduri -macar stii ca tin daca-s facute ) .Vrei sa se vada ca sant cu leduri ? Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 nu vreau sa se vada, de aceea vreau sa folosesc stopul original (cel rosu complet).nu prea imi comvine becoledurile, nu vreau punctulete ci frumos lumina sa fie uniforma. singura varianta este decuparea. ps. la farul de skoda care il am in test super se poate decupa, prinderile sunt in extremitatea margini si nu incurca nimic, nu trebuie sa ma ating nici de nervurile de rigidizare ..... numai ca eu nu am skoda :( Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 La mine unde ai vazut punctulete ?La becul din stanga sau la cel din dreapta ? si care e bec si care becoled? Link spre comentariu
criss Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 la aceasta m-am referit:download/file.php?id=19676&mode=viewnu punctulete am vrut sa zic, nu per led ci per grup. se vede ca si un bec normal adica fascicolul luminos este concentrat intr-un sg loc. vreau o lumina omogena .... original asa imi este cu becul, foloseste oglinzi pt a directiona lumina. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Daca urmareai textul ,acolo e un bec cu filamenta si un becold .Care ,care e?Iluminare care da senzatia de panou luminos asa cum vrei ,e mai greu ,daca dezlipirea nu merge ,decupare (oricum nu mai ai nevoie de suport pt dulii dar sa-l faci acesibil pt a putea interveni la panourile cu leduri) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum