kiras Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Salut!Am si eu o intrebare: am un amplificator pe 3 canale unul de bass si doua pe medii si inalte...pe placa are 2 cond de 2200micro la 25V..daca i-as pune 2 cond de 4700micro la 25V s-ar schimba sunetul...multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Nu ati simti nici o diferenta. Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Probabil v-a reda mai bine frecventele joase. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Daca amplificatorul in cauza are alimentare simetrica atunci condensatorii aia ar putea fi cei pentru filtrarea ramurilor chiar inainte de CI-uri/finali si marirea lor nu va influenta atunci cu nimic sunetul obtinut la iesire, daca insa alimentarea este asimetrica si sunt condensatori de iesire atunci asa cum Indy spune, marirea capacitatii va insemna o mai buna redare a frecventelor joase, adica un bass oarecum mai accentuat la canalul destinat acestui lucru. Link spre comentariu
kiras Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Nu stiu cum este alimentarea..o sa incerc sa vad ce iese..sper sa nu stric ceva schimbandu-i..multumesc pentru raspunsuri! Link spre comentariu
kiras Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Am aflat ca sursa de tensiune este diferentiala...asta inseamna ca este asimetrica alimentarea? Link spre comentariu
George Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Am aflat ca sursa de tensiune este diferentiala...asta inseamna ca este asimetrica alimentarea?Inseamna ca e simetrica. Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Si deci ca acei 2 conzi sunt cel mai probabil filtrarile ramurilor si marindu-le capacitatea nu ai cum sa strici nimic, vei avea un filtraj mai bun insa nu te va ajuta la nimic Link spre comentariu
kiras Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Am schimbat cond de 2200 cu cei de 4700 si nu se simte diferenta...insa am schimbat 2 cond de 3.3 micro 50V cu unii de 4.7 63V si se simte putin diferenta...inainte daca dadeam la maxim amplif se auzea puternic dar claritate slaba..acum se aude mai clar dar puterea a scazut putin...amplificatorul are 12Wx2 sateliti si 18W pe subwoofer...si cred ca este o valoare reala..este made in Japan...si am pe fiecare canal cate doua boxe legate in paralel...sursa muzicii este un mp3 de masina alimentat de o sursa pc...sunt multumit,se aude bine si in camera si afara...!!multumesc! Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Inlocuirea conzilor de 2200 cu cei de 4700 nu v-a afecta calitatea redari sunetului. Faptul ca acum ai pe alimentare conzi mai mari ii ofera sistemului un mic plus la sustinerea redarii frecventelor joase. Link spre comentariu
kiras Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Ce as putea schimba la acest amplif ca sa obtin putere putin mai mare...? TDA-ul(TDA 1006)? banuiesc ca pe langa schimbarea lui mai trebuiesc efectuate si alte schimbari..!! ce ziceti??multumesc! Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Pentru marirea puterii in primul rand trebuie schimbata alimentarea!! Nu cred ca se cuvin astfel de modificari daca sistemul functioneaza ok. Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 YD1006 e compatibil pin la pin cu tda2030/tda2050.Singura solutie este schimbarea lui cu tda2050 si marirea alimentarii conform datasheet.Cu faza made in japan..e china inside Link spre comentariu
George Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 E compatibil pin la pin cu tda2030/tda2050.Singura solutie este schimbarea lui cu tda2050 si marirea alimentarii conform datasheet.Da, dar trebuie avut in vedere si daca difuzoarele sistemului o sa-i duca o putere mai mare. Link spre comentariu
kiras Postat Aprilie 2, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Difuzoarele sunt puternice... doua sunt JVC 20W 8ohm(plus doua tweteere dome montate), doua sunt TEC 15W 4ohm...le-am probat la o statie de 50W si se aude super...amplif meu e slab pentru ele si de aceea vreau sa-i maresc puterea...si nu cred ca este chinezarie pentru ca am acest amplif de vreo 5 ani si a fost folosit 5 zile din 7..poate in viitor voi avea posibilitatea sa achizitionez ceva de puternic si de calitate...thanks!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum