Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca amplificatorul in cauza are alimentare simetrica atunci condensatorii aia ar putea fi cei pentru filtrarea ramurilor chiar inainte de CI-uri/finali si marirea lor nu va influenta atunci cu nimic sunetul obtinut la iesire, daca insa alimentarea este asimetrica si sunt condensatori de iesire atunci asa cum Indy spune, marirea capacitatii va insemna o mai buna redare a frecventelor joase, adica un bass oarecum mai accentuat la canalul destinat acestui lucru.

Link spre comentariu

Am schimbat cond de 2200 cu cei de 4700 si nu se simte diferenta...insa am schimbat 2 cond de 3.3 micro 50V cu unii de 4.7 63V si se simte putin diferenta...inainte daca dadeam la maxim amplif se auzea puternic dar claritate slaba..acum se aude mai clar dar puterea a scazut putin...amplificatorul are 12Wx2 sateliti si 18W pe subwoofer...si cred ca este o valoare reala..este made in Japan...si am pe fiecare canal cate doua boxe legate in paralel...sursa muzicii este un mp3 de masina alimentat de o sursa pc...sunt multumit,se aude bine si in camera si afara...!!multumesc!

Link spre comentariu

E compatibil pin la pin cu tda2030/tda2050.Singura solutie este schimbarea lui cu tda2050 si marirea alimentarii conform datasheet.

Da, dar trebuie avut in vedere si daca difuzoarele sistemului o sa-i duca o putere mai mare.:)
Link spre comentariu

Difuzoarele sunt puternice... doua sunt JVC 20W 8ohm(plus doua tweteere dome montate), doua sunt TEC 15W 4ohm...le-am probat la o statie de 50W si se aude super...amplif meu e slab pentru ele si de aceea vreau sa-i maresc puterea...si nu cred ca este chinezarie pentru ca am acest amplif de vreo 5 ani si a fost folosit 5 zile din 7..poate in viitor voi avea posibilitatea sa achizitionez ceva de puternic si de calitate...thanks!! :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări