Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare corector ton

dem3ntor

Postări Recomandate

Buna ziua!Am cumparat un amplificator defect (ma interesa doar carcasa si corectorul)Porblema este ca acel corector lasa sa treaca prea mult bass.Ce valori sa aleg la C-uri sa fie mai uman bass-ul?Multumesc!

post-5461-139829412478_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

4

• zal

3

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Întrebarea e din ce amplif provine? E ceva european, dacă are corecţia fiziologică în trepte pe puţometrul de volum, trebuie modificat acolo, nu trebuie modificată reţeaua Baxendall, are chiar valori destul de ''moi''.

Link spre comentariu

Exact cum am bănuit, scoate filtrele de pe cele 2 prize ale puţometrului de volum şi vezi cum se aude după aia. E posibil să fii nevoit să umbli şi la valorile cond de cuplaj, amplifurile din acel timp erau gîndite special cu joasele exagerate ptr a compensa difurile mai rigide, azi sînt bune la muzica celor din lumea a treia (hip-hop, manele...). :rade:

Link spre comentariu

va referiti la inlaturarea C214 si C209?comutatorul acela trimite sunetul direct, fara a mai fi corectat.de ce nu au folosit un pot. de volum clasic si au folosit chestia aia cu 100 de pini? :nas:

Link spre comentariu

Dezlipeşte cîte un picior la R219,221,222,223,224,228,229,231 şi C209,211,212,213,214,215,216,217.E mai complicat pe cablaj să întrerupi traseele, poate greşeşti.

de ce nu au folosit un pot. de volum clasic si au folosit chestia aia cu 100 de pini?

Să vezi alte modele mai vechi cu cîte 3 prize pe canal şi necomutabile. Se schimba sunetul cu volumul. :limb:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări