Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freeze ASUS X52J

indy666

Postări Recomandate

M-am abtinut de la comentarii sau pareri pentru ca sar colegii pe mine p-aici ca-s sclavul rebalingului si-mi bat joc de clienti. Il banuiesc de O bila maxim doua dezlipita in southbridge. Asta dupa ce am patit diverse defecte, de la laptop care nu punea windows decat daca era pe baterie iar daca ii puneai sursa dadea blue screen, dupa ce i-am luat jos northbridge i-am gasit DOUA bile innegrite padurile. Am patit laptop la care totul era in ordine doar ca nu se lega la net, vedea device le instala fara conflict vedea reteaua si pe cablu si wirless dar nu se lega la net. Scandal cu firma de cablu am dat jos southbridge TREI bile pe colt de chipset negre padurile. Am gasit laptop care vedea in bios tot se aprindea dar nu punea sistemul, cand despacheta XP sau Vista dadea bluescrenn. Bineiteles southbridge 2 bile innegrite padurile. La cateva am facut poze pe care probabil le voi posta dupa ce mai strang defecte "interesante". Defectele de mai sus au fost in mod secial pe INTEL respectiv Fujitsu Thosiba HP. Dupa parerea mea umila asteapta-te in viitor la extinderea defectului pana la a muri de tot sau partial depinde unde e bila dezlipita in south sau nord. Daca dupa schimbare HDD, memorii as fi scris ca ii trebuie un reballing ar fi sarit toti cu gura pe mine. Am cheltuit mult pe scule si teste ca sa pot emite uneori o parere umila despre ce am observat in timp la diverse tipuri de chipset si inca mai am mult de cheltuit si bani si timp pentru ca domeniul este imens si foarte greu de acoperit.Inchizand optiuni demonstreaza ca placa de baza nu mai este in pramaterii de fabricant.Bine ca s-a rezolvat desi ca eu cred ca nu va fi de durata.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• indy666

30

• FLORIN IORDACHE

19

• ronyku

3

• Ionut Remus

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator thecandy

Off topic Are perfecta dreptate. Multi dupa acest forum abia deschid usa (portita) in domeniu reball.on Acum ceva 6 luni am avut ceva de genu la un laptop , s-a rezolvat cu un reflow dar nu de lunga durata.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări