Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freeze ASUS X52J

indy666

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• indy666

30

• FLORIN IORDACHE

19

• ronyku

3

• Ionut Remus

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am si coolerpad, nu se observa diferente cu sau fara el!!As vrea sa incerc sa maresc turatia la ventilator dar programele gen speedfan nu isi fac treaba. Stiti altele?O varianta ar mai fi schimbarea sistemului de racire, teava aceea de cupru e subtire si finuta,plus ca are lungime considerabila, clar nu face fata la configuratia aceasta. Se gasesc de cumparat?

Link spre comentariu

Va salut ! Pai eu asi zece sa-l lasati deocamdata asa si sa-l puneti in urmarile daca se mai blocheaza pentru ca vad ca ia mai scazut putin temperaturile. Dar parca ati zis intr-o postare a dvs sa il trimiteti in garantie,nu la-ti mai trimes ???Succes !!

Link spre comentariu

Salutare!!Programul de la facultate precum si proiectele personale nu imi permit sa-l tin cateva saptamani prin service sa ma anunte apoi ca nu se poate face nimik sau si mai grav, sa dea vina pe diverse softuri instalate, windows etc.Momentan ramane asa, isi face portia zilnica de 3-4 blocari dar in rest imi fac treaba cu el.Credeti ca o pasta termoconductoare mai de calitate(asta a costat 10 lei) v-a face vreo diferenta?

Link spre comentariu

Va salut ! Daca vreti o pasta termoconductoare de calitate,atunci cumparati o pasta termoconductoare pe baza de argint care il tine procesorul putin mai rece,dar problema este ca costa cati-va banuti,adica 30-40 roni,dar atentie mare sa nu va cata pasta tasta prin laptop pentru ca pasta aceasta contuce si poate sa faca scurt pe placa de baza. Cred ca ma-ti inteles.Succes !!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Hristos a inviat ! Eu vad ca doua temperaturi sunt mai mari,adica la temp1 si la gpu ( video).Eu cred ca de la placa video va face asa laptop-ul dvs.Succes !!!

Link spre comentariu

E clar ca racirea la modelul asta e varza!!Am impresia ca nici ventilatorul nu functioneaza corect, arata ca sta in 2200 rpm insa aerul cald abia, abia circula. Radiatorul este curatat, nu se pune problema de praf.Cunoasteti cumva vreun programel sau vreo metoda sa maresc turatia la ventilator?

Link spre comentariu

Hristos a inviat ! Eu unul am programul easytune 6 pentu turatia cooler-ului la procesor.Dar nu stiu daca este bun pentru dvs acest program,pentu ca eu pc-u si am placa de baza gigabyte. :da Succes !!!

Link spre comentariu

Salutare!! L-am descarcat insa nu se instaleaza....e facut pentru gigabyte si nu ma lasa sa-l instalez.Intre timp am mai incercat si cu asus smartdoctor dar nici acesta nu se instaleaza, zice ca nu gaseste hardware grafic de la asus.Ma gandeam sa fac niste gaurele discrete, ca un fel de sita, sub ventilator, cu o bormasina de cablaj si burghiu subtire...dar imi e frica ca nu o sa rezolv mare lucru, ventilatorul nu pare sa aiba mai mult de 800-1000 rpm, nici ca zgomot nici ca debit al aerului.

Link spre comentariu

Pai erea curios daca merge acest program si pe alte placi de baza,dar eream mai mult de 80% ca nu o sa mearga cu acest program pe alte placi...

Imi pare ff rau ca nu v-am putut ajuta,dar poate o fi utila aceasta informatie pentru alti useri de pe acest forum.

O Seara buna va doresc !!! :88

Link spre comentariu

Uitati ca se poate si mai mult, l-am pus la munca la o scanare cu kaspersky si uitati rezultatele:post-22305-139829427193_thumb.pngE bine de stiut ca ventilatorul poate mai mult de 2200 rpm...dar cum sa-l setez?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări