Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

merita banii aceste boxe active LQP-PA15/AMP ?

Vizitator angelin_oaie

Postări Recomandate

Vizitator angelin_oaie

stau la curte....tot ma mai uit pe aici sa vad daca vinde cineva un amplificator:)))ma mai gandeam la un mixer cu putere....nici eu nu mai stiu...am avut vara trecuta la mine o statie/amplificator facuta de un prieten...o sa pun o poza..nu prea este clara dar merge....dadeam cu ea in 2 boxe de 100w bucata care le'a si ars pana la urma....avea 4iesiri...

post-65773-139829414008_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

5

• __farad__

3

• Luca

3

• lorik199

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

:57 Din ce vad eu, este un mare balamuc, facut cu kit-uri cnx cu TDA7294 in punte. Undeva pe acolo, este si un kit cnx redresare/filtrare. Restul de doua ramase, sunt facatura de mana omului. Nu ma prind cum le-a legat, si care trebuia sa fie configuratia. Ca toate par sa fie 5.Cunosc kit-ul ala cu TDA7294 punte, pe de rost... am in sertar kit montat pe radiator, cu placa redresor/filtrare, trafo toroidal 400W, toate noi, toate cu componente originale. Configuratia are un sunet decent, dar nu-i dau mai mult de 75W, cu distorsiuni in limitele normalului. Voi ati ars boxele alea, cu distorsiuni. Eu am dat toata noaptea cu kit-ul ala, in 2 standfloors, de test, si ansamblul s-a comportat ireprosabil.Bine, eu stiu sa controlez lucrurile, si nu ma las purtat de val...Una peste alta, kit-ul e slab. Ultima mea jucarie, o reprezinta doua kit-uri DIY 120, cumparate de la colegul Sorteh... abia astept sa le pun la munca, intr-un ansamblu. Nu m-am decis care, probabil ca incinte active hi-fi, 2 cai...
Link spre comentariu

fac bani aceste boxe active?

Fac daca gaseste prosti sa le cumpere, Exceptie fac cei care cumpara boxele de tip GENELEC, DYNAUDIO, YAMAHA, posibil si "BEHRINGER" ce au preturi de peste 1K EURO.

Link spre comentariu

Orce ar fi este greu sa cumperi boxe bune. cele noi sunt scumpe, iar cele la mana doua risti sa arunci bani pe niste panarame, cu difuri imbatranite + ca nusti prin cate maini a trecut si cat a dat in ele si de cate ori a fost rebobinate difuzoarele.La amplificatoare este riscu mai mic cu 250-400 ron poti pune mana pe o scula japooineza destul de buna gen onkyo denon yamaha pioneer ..

Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie

nu le'am luat...saptamana asta sa imi fac timp...o sa dau pe la ei sa imi faca o proba sa vad ce ,,si cum...si daca dau si ele un semn bun le iau,, si pe parcurs sw din pagina 2... parca...

Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie

am fost ieri sa cumpar boxele...si surpriza...le mai avea decat pe cele de la raft..daca tot nu mai avea...l'am rugat pe un baiat de la magazin sa le probeze pe alea...sa vad ce e de capul lor....m'am jucat ceva timp la ele...si chiar imi plac, merge perfect si pe stick....a ramas ca imi aduce saptamana asta o pereche la cutie..m'am informat mai bine de pret..boxa activa 930lei cu tot cu stativ...sau 900faraboxa pasiva 620lei fara stativ...am observat la ele ca nu stau bine cu inaltele..in rest are un bass bun adevarat!!

Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie

din toti care ma sfatuiesc sa nu le iau ....le'a ascultat careva?...mie mi-au placut cum se aude..am dat basul la capat si pe inalte la fel si volumul la jumate...asta numai cu boxa activa...chiar imi placea..poate daca aveam ocazia sa ascult mai multe boxe...si sa ma joc putin la ele poate alta era parerea..ms de sfat!!

Link spre comentariu

Eu te sfatuiesc sa le cumperi , doar asa vei capata experienta . Te rog ca peste trei ani sa redeschizi acest subiect si sa ne impartasesti impresiile legate de calitatea auditiei , deoarece esti singurul in masura sa comentezi pozitiv sau negativ despre aceste boxe si daca fac sau nu " bani " ...

Link spre comentariu

Aceeaşi veche problemă care s-a mai discutat pe aici. Şi anume că totul depinde de subiectivitatea urechii fiecăruia. Unora le place să sune a butoi. Alţii vor reglaje de ton de -30dB pe bass că îi doare la timpan. Fiecare după cum îi place. Sincer să fiu nu cred că se poate răspunde la întrebarea "ce boxe să îmi cumpăr" decât cu "alea care sună după cum îţi place ţie".Părerea mea.

Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie

daca aveam ocazia sa ascult mai multe boxe active,,poate k pe astea care vreau sa le cumpar le vedeam tomberoane!!nu vreau sa dau nici multi bani pe ele ca mai am si alte probleme pe cap.. mai luam pe parcurs ce mai trebuia...un sw, un mixer,,si mai stiu eu ce!!

Link spre comentariu

Ceea ce spui este normal.Nici eu nu aş da cu miile de euro în stânga şi în dreapta pe "scule", pt că nu le am (miile de euro). Că dacă le aveam era altceva. Dar vreau să îţi dau un sfat, deşi s-a mai spus asta: calitatea sunetului într-un lanţ audio nu este dată doar de amplif, sau de boxe. Este media. Adică un amplif excelent se va auzi ca dracu' pe nişte boxe panaramă, şi invers, o pereche de boxe hi-end vor suna ca tigăile pe un amplif făcut "pe genunchi". Şi la final, un amplif excelent cu o pereche de boxe de înaltă calitate se vor auzi ca un câine care vomită dacă sursa de semnal (PC, CD player, etc) scoate distorsionat. Pt că ampliful amplifică tot ce primeşte la intrare. Şi muzică şi zbârnâieli.Dacă urechii tale i-au plăcut acele boxe atunci ia-le. După cum spuneam fiecare cu păsărica (a se citi urechea) lui.S-auzim de bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări