Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 pe spatele cutiei are un surub de 17 in exagon,,am impresia ca ala tine traful si ca nu este pozitionat pe fundul incintei...acum nu stiu unde in cutia aia mai are loc restul parti amplificatorului...oricum daca nu gasesc pe net cv mai bun ,,,,le iau pe astea,,,,ma duc la ei le probez dau putin in ele sa vad ce poate si le iau... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 @nomikos ti-a spus mai inainte cate ceva,f adevarat,dar tu nu vrei sa ti cont.ai gura mare si tupeu cocalaresc,ti sa-ti impui punctul de vedere .desi ceri sfaturi ca nu esti sigur de cunostintele tale,.....=AI PROBLEME!!!ca sa terminam odata tampenia asta de subiect si sa tragi concluziile corecte(sper),iti spun si eu:-boxele mentionate sunt chinezarii ordinare,care se vor a fi pt sonorizari(departe de scop),cu parametrii specificati fff departe de adevar.-boxele pro(de sonorizari) nu se preteaza pt auditi home(de casa) datorita fidelitatii reduse si a altori factori.-comparatia cu sisteme gaming(logitec z5500,....) nu are rost,aceste sisteme ne fiind concepute pt muzica.daca vrei sa asculti muzica la un sistem bine realizat,lasi ciocu mic,citesti cate ceva pe aici,tragi cateva concluzii si deschizi un nou subiect in care sa expui produse care se adreseaza cerintelor tale(daca sti care sunt acelea).in cazul in care cele spuse mai sus reprezinta vorbe in vant pt tine,poti purcede la cumpararea jucariilor mentionate mai sus si.....auditii placute!succes! Link spre comentariu
300B SE Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Draga angelinNimeni din cei care asculta muzica cu adevarat nu cumpara "Logitech" sunt "plasticarii". E ceva similar cu puterea afisata pe aceste boxe "800 w PMPO" (ce frumos suna!)Daca mergi pe forumul de tuburi ai sa vezi amplificatoare SE cu putere de 3 - 5 w/canal care sunt suficiente (cu boxele potrivite) pentru o auditie de calitate in apartament!Adevarat, colegii de forum sunt cam duri; motivul este ca nu au timp de pierdut!(cred?)Chestia cu "watii reali" ai s-o intelegi mai tarziu!Ca sa iti raspund la intrebare:Nu "fac bani aceste boxe active"!SuccesMatropower Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Deci, in casa NU! In casa, incinte de casa, in configuratia tipica... Daca vrei musai o configuratie de petreceri, cauta-ti, intr-un buget mic, macar un Behringer Eurolive, un mic mixer, si subwoofer, ca sa ai extensie in joase. Panaramele astea de sonorizare, stau prost cu joasele... Iti mai trebuie un laptop si placa audio externa, si dai si tu petreceri ca omul... Stiu ca te vor costa mai mult, dar, ai si tu o configuratie mai civilizata... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 angelin_oaie, ce ne arătai mai sus sînt bune de ''laifuri cu Salam'', nu ptr casă. De ce nu asculţi de ceilalţi? Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 multumesc pentru raspunsurile date!!!eu nu iau boxele pentru salam (el are dynacord cobra2:)) sau rcf....dar la unele petreceri se mai asculta si putina lautareascaa....in casa nu ai ce sa asculti decat pop si minimaluri ...ca de alt gen te doare capul.... Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 asta asteptam '' nomikos ''sa imi aratati altele mai bune ca astea prezentate de mine...iti dai seama ca pe alea le iau au acelasi pret in care pot sa ma incadrez....oare cat costa perechea ei cea pasiva?laptop am pt petreceri un hp pavilion dv5 mai imi trebuie o placa de sunet externa.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Personal, nu cred in boxe pro, ca amator.Cred in boxe pro, doar pentru concerte... singura serie care mi-a placut vreodata cu adevarat, este seria HLA, de la JBL. Horn Loaded Array. Alea au fost sangele si sucul de portocale al incintelor pro.Cred in boxe pro, varianta pentru mediul Cinema, dar, alea, in lipsa spatiului ala vast, si tratat acustic corespunzator, sunt 0.In rest, cred ca standfloors 2x8" (10")/1x8" (10")/1x2.5" sunt megasuficiente. Am dat petreceri cu o astfel de configuratie, de 90dB, pe un amp de 2x95W, si indoors, conditii in care n-am putut depasi jumatate din volum, si outdoors, conditii in care n-am putut trece de 70% din volum, pentru ca nu te mai auzeai... au fost oameni de peste drumul national, unde era si locatia, care au apreciat modul in care sunau incintele, de la distanta de cel putin 50m.Exista amplificatoare de 175W, in 4 ohm, pe care nu dai mai mult de 600 ron (impecabile, sh, din epoca de glorie). Trebuie sa fii dement, trebuie sa fii surd sau sclerozat, sa dai in incinte de 92-94dB, cu o tensiune corespunzatoare unei puteri mai mari de 100-150W, intr-o casa. Trebuie sa ai probleme foarte grave...Boxele astea pro, nu au reusit sa-mi provoace decat dezgust profund, pe la toate petrecerile, botezurile si nuntile la care am fost. Dar na, ce sa-i faci... idei preconcepute.P.S. Foarte multi, vin pe forum, in lipsa unei experiente personale, si plini de idei preconcepute, cer fantasmagorii d-astea... oamenii uita ca poti rula cu 220Km/h, si cu 2.0L, si cu 6.3L, intrebarea este daca tu ai sange si experienta, pentru 6.3L. Link spre comentariu
Luca Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Cele mai tari boxe active sunt SKYTECH KARAOKE 2 x 8" SPECIFICATII DATE DE PRODUCATOR: Boxe karaoke active Skytech 2 x 300W, prevăzute cu un amplificator încorporat, radio FM, echo adjustabil, USB/SD, 2 x intrări microfon, EQ pe 7 benzi pentru L/R. Iluminare LED în jurul difuzoarelor pentru crearea efectului de disco. LED-urile reacționează la tonul muzicii. Amplifcator de mare putere Port USB/SD Radio FM Woofer 8”, horn pe înalte 2 intrări microfon EQ pe 7 benzi Echo reglabil Ideale pentru discoteci mobile, sonorizări în aer liber, conferințe EVIDENT ESTE O GLUMA !!! NU ARUNCATI BANI PE ASA CEVA, SUNT NISTE CHINEZARI DE CEA MAI PROASTA CALITATE !!! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 De cînd visam la aşa ceva... :a: :doh: :crazy:Mai ţineţi minte pe nefericitul care şi-a cumpărat acum vreo 2 ani aşa ceva şi se plîngea că acasă nu se mai aud atît de bine ca la magazin? Dăduse vreo 800 lei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 1:0 pentru kinez! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Acu depinde de uşă, că am văzut prin casele unora tot felul. Sau poate deschid uşa vecinii ca să oprească ei muzichia. Mai era unul ce se văita că i se crăpa mereu geamul la sufragerie de la boxe (anii 80, boxe mici JVC de 40W). Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 oaieee...angelica oaie...ia-ti frate d'astea ca sunt bune...ia-le si nu mai sta pe ganduri...frateeee de unde stii ce smecherii de boxe are salam la sonorizare, fratee?iu'r za big shit din cartier cu sculele astea...stai la bloc? chiar reusesti sa faci sa se deschida usa singura cand dai muzica tare?LOLesti pe bune?pai stiu ce scule are ...si adrian mai umbla cu unele fbt.....DA se dechide usa....gandestete k am 6 camere si in fiecare se simte bubuiala..uite si o poza cu subu....ca sa va faceti idee...are 400wrms x2..este cel groud zero.....pe care l'am oprit...care este cu 10 clase peste magnat'ul din poza.....il puneam la 20cm de perete cu difuzoarele spre el.... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Stai la bloc, sau la curte? La 6 camere nu ajunge un singur sabufăr, mai trebuie cîteva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Minunate sunt caile subwoofer-ului... am avut un Altec Lansing VS4121, eram prin facultate... ascultam Nelly Furtado, si-a venit o vecina la mine, absolut isterizata, ca pica casa pe ea. Ce arati tu aici, e nimic, iti aduc doua d-alea din spatele ecranului de cinema, cum sunt JBL 4642, 2x18" 2,4kW, 146dB max, si daca nu pica casa pe tine, sa nu-mi spui mie pe nume... asta daca vrei d-astea hardcore... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum