Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 salutare cu respect!! azi am hoinarit prin magazine cu scule audio si am dat peste firma asta de boxe LQP am inteles ca sunt facute de italieni...ma interesa mai mult modelul LQP ( -PA15-AMP) care spune ca scoate 600w/max800w pretul pentru boxa activa este de 930lei si cea pasiva 410lei... intrebarea mea este daca face acesti bani....azi am vrut sa le iau dar m-am gandit de doua ori inainte sa arunc un ban,,,pana de paste vreau sa le iau eventual pentru un party avea toata gama LQP dar eu am sarit ca pacala la astea de 15'' eu momentan ascult cu 2-300wati si am muzica de cand sunt mic stiu ce inseamna ''wati'' scuzati-ma daca nu am scris unde trebuie! Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 eu momentan ascult cu 2-300wati si am muzica de cand sunt mic stiu ce inseamna ''wati''scuzati-ma daca nu am scris unde trebuie!Se pare ca nu stii ce sunt aceia wati reali, mai precis ca, cu 4-5W REALI si incinte ce au minim 90dB/1m/1w nu te mai poti intelege intr-o camera de 4x4m Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 in fine si decat sa critici cu ce ma mai poti ajuta?uite boss daca esti asa inmteresat de ce muzica am eu acum ,,,,,o sa iti spun,,,,desi nu asta era intentia mea...am 2 boxe la 80wbucata si un sw auto 2x400w...ground zero toate intr-o camera de 14mp si la maxim nu prea pot sa ascult mereu ca mi se deschide usa mi se misca oglinda pe perete...de bass sunt multumit....mai putin de boxe daia vreau sa le schimbam facut diferenta intre ce scoate astea ale mele si ce poate un logitech z5500 si evident nu se compara....am 2 statii una pe bass sw si una pe boxe...la revedere ..poate te abtii putin!nu vreau decat comentarii legate de ce vreau sa cumpar! si indrumari daca se poate cv mai bun..multumesc! Link spre comentariu
player4 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 in fine si decat sa critici cu ce ma mai poti ajuta?uite boss daca esti asa inmteresat de ce muzica am eu acum ,,,,,o sa iti spun,,,,desi nu asta era intentia mea...am 2 boxe la 80wbucata si un sw auto 2x400w...ground zero toate intr-o camera de 14mp si la maxim nu prea pot sa ascult mereu ca mi se deschide usa mi se misca oglinda pe perete...de bass sunt multumit....mai putin de boxe daia vreau sa le schimbam facut diferenta intre ce scoate astea ale mele si ce poate un logitech z5500 si evident nu se compara....am 2 statii una pe bass sw si una pe boxe...la revedere ..poate te abtii putin!nu vreau decat comentarii legate de ce vreau sa cumpar! si indrumari daca se poate cv mai bun..multumesc!cu atitudinea asta o sa primesti ciu-ciu sfaturi pertinente... totusi boxele nu scot, ci papa wati si scot decibeli colegu incerca sa sublinieze faptul ca nu trebuie sa raportezi absolut totul la wati, ci la nivelul sonor.. Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 si despre aceste boxe nimic? ce o scoate ele acolo w/db/zgomot:))le iau sau nu le iau....mie mi s'au parut sanatoase....de regula sunt bunicele astea active? Link spre comentariu
player4 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 astea sunt boxe pt sonorizari, fara prea mari pretentii la fidelitate (cu atat mai mult cu cat nu stii ce amplificare se afla in cele active).eu unul nu as recomanda boxe pt sonorizari intr-o camera de 15mp. gandeste-te ca o sa mai ai nevoie de simtul auzului si mai tarziu, peste cativa ani.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Exista o notiune in fizica, se numeste RANDAMENT. Se poate cuantifica masura in care un difuzor/ansamblu de difuzoare, convertesc puterea electrica, in presiune acustica... Watt-ul este rata de conversie a unei energii, intr-o alta. In cazul difurilor, este specificata puterea maxima pe care o suporta difuzorul, pentru o anume perioada, fara sa se distruga termic sau mecanic. Daca difuzoarele tale au un randament constructiv redus, din diverse motive, faptul ca dai in ele cu un U^2/R, corespunzator unei puteri de 1kW, ESTE IRELEVANT! Eu am, printre altele, o configuratie de 2x50W amp./boxe 92dB, cu reproducere de calitate, pe care nu le pot audia la mai mult de 25W, ca scol dracului blocul in picioare... Daca vrei o analogie, sunt motoare cu capacitatea de 2.0L, care genereaza o putere de 120 CP, si motoare cu capacitatea de 2.0L, care genereaza o putere de 275CP. Bine, no offence, tu nu ai de unde sa intelegi toate astea, atata timp cat masori muzica in catralioane de vatzi, si asculti la subwoofer auto, in casa... Eu nu mi-as cumpara boxele alea, nici daca m-ai taia. De ce? Pentru ca nu pot bate standfloors 3 cai, 92dB, ~150W, NICIODATA, IN VECII VECILOR!!! Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 sa stii ca ai dreptate cu auzul .....eu ascult de peste 14 ani muzica tare de pe vremea cand altii copii de varsta mea se juca cu masinute, si alte alea..eu cu capu in boxe si acum prefer sa nu fi avut treaba cu ele,,,oricum eu nu le iau sa ascult cu ele tare in camera cat duc ele...le las mai moale si cu bass mai multdaca le iau pe astea zilele ce urmeaza...o sa incerc sa le dau pe astea care ascult acum,,si poate pana la toamna iau si un sw....eu am unu in 4ohmi auto dar vreau ce e in camera sa fie in camera si ce e auto sa fie auto sa nu mai merg pe imprivizatii dastea ca deja am terminat o statie de 8ohmi su sw asta fiind de 4. Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 si unde gasesc boxele ale care ai sp pe 3 cai?eu am intrat in magazin si am pus ochi pe logitech z550 care il stiu ca haina dupa mine pt ca il are un var de al meu,,,am facut si comparatie cu ce ascult in prezent ,,,,si mi se pare slab....totusi vroiam sa il iau pt ca sa pot scoate sw auto din casa.dupa care mai merg printre rafturi si vad boxele aste active si am zis ca mai pun peste aia 830care costa z5500 si iau alea..pe parcurs sa iau si un sw pt ele...eu cred k este o alegere buna sa iau aceste foxe fata de logitech..!!si eu ma indoi putin de ele ca nu o sa stau mereu sa bag mana dupa boxa sa dau mai incet,,,fiind in camera,,la un party mai merge... Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 - Model:PA-15/AMP- Impedanta: 8ohmi- Putere maxima: 800W- Frecventa: 35Hz-20.000Hz- Sensibilitate: 103dB- Diametru exterior difuzor: 380mm- Incinta sonorizare echipata cu un amplificator de calitate- Carcasa material ABS rezistent cu grila metalica- 2 intrari MICRO - Jack 6.3- 1 intrare LINE sau MICRO - XLR- 1 intrare LINE - RCA- 1 iesire LINE - RCA- 1 iesire SPEAKON pentru incinta pasiva- Soclu 35mm pentru flansa- Reglaj: Micro / ECHO / Joase / Inalte / General- Alimentare 220VAC- Dimensiuni exterioare boxa: 490mm x 450mm- Inaltime: 670mm- Greutate: 22.8KgPretul este pe bucatamai spune si amplificatorul este de calitate ..deci cred ca si ei au dubii:)) Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 boxe cu 103dB/1w/1m la 500 lei? Link spre comentariu
__farad__ Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Carcasă ABS??? Adică plastic??? Sper că nu se referă la cutia difuzoarelor. Că atunci :ras:Am văzut boxe din PAL prost încleiate dar echipate cu difuri de calitate şi care au crăpat la îmbinări. Dar plastic. Fugi bre cu ursu' Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Astea sunt, ca sa scapam de mister. LQP, stands for Liquid Power, adica... nu stiu. Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 ce 500lei? 930lei boxa avtiva +430boxa pasiva....1360lei nu?si da acea cutie este din plastic...este un plastic mai cauciucat asa nu stiu cum sa spun...ca am stat cv timp pe langa ele ...ca era gata sa le cumpar.... Link spre comentariu
Vizitator angelin_oaie Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 hai ca sa adaug si eu niste poze... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum