Vizitator narcis1985 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Salutare tuturor! Problema e cam asa: am un subwoofer de la o "combina" sony (incinta inchisa, 2 difuri in cutie, scrie ca ar avea 170 W RMS) de 6 ohmi si as vrea sa-l pun pe masina, in care am un cd-player alpine de 4 ohmi, sistem difuzoare cu 2 cai, tot 4 ohmi. Sunt constient de faptul ca trebuie sa-mi achizitionez un amplif auto pentru orice subwoofer as pune, asa ca apar 2 intrebari: 1) Pot monta subwoofer-ul de 6 ohmi pe masina, fara sa se arda cd-player-ul sau amplif (cand o sa-l am)? si 2) Ce amplificator ar trebui sa iau, mono, pe 2 cai, impedanta, putere, etc? Astept parerile si sfaturile voastre. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
ozenel Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 da, pentru ca 6>4 (adica sase mai mare ca patru), se poate monta si oricum nu ai treaba cu playerul pentru ca il vei amplifica. deci trebuie sa respecti impedanta solicitata de amplificator nu de player pentru ca de acolo va "suge" curent.nu cred ca vei gasi amplif pe 6 ohm dar merge fara probleme unul pe 4. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Impedanta sa nu fie mai mica decat a a amplifului. Deci un amp pe 4 ohmi merge foarte bine! Link spre comentariu
Vizitator narcis1985 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Multam frumos de lamuriri, ca asa mergeam la magazin "caine surd la vanatoare" si probabil vanzatorul imi spunea "ia asta, k merge, rastorni muntii cu el" si ma trezeam cu teapa. Merci inca odata, bafta tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum