Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

riscuri pentru computer

mircea2

Postări Recomandate

Buna ziua,Am nevoie de putin ajutor:Daca instalez pe desktop un sistem de operare XP sau Vista si cazul 1 - acest sistem de operare este virusat, ori cazul 2 - sistemul de operare nu este original cu licenta si este modificat in vreun fel, incat sa fie periculos pentru PC,la ce riscuri ma expun in cele doua cazuri?Exista posibilitatea ca computerul sa se strice in timp, in cele 2 cazuri de mai sus?Va multumesc si astept raspunsurile dvs. pentru fiecare caz in parte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

2

• strombi

1

• leoncris

1

• mircea2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

wally_gatter

deci , in cazul nr 1 risti sa nu-ti mearga sistemul , iar in al doilea caz risti sa-ti mearga perfect sistemul din punct de vedere al hardwareului ,doar ca softul fara licenta nu este incurajat de catre comunitatea elforum sau oricare alta...

Link spre comentariu

doar ca softul fara licenta nu este incurajat de catre comunitatea elforum sau oricare alta...

Sunt tare curios cati dintre utilizatorii elforum au windows-uri cu OEM original?
Link spre comentariu

strombi nu ai inteles! Daca spunem pe forum ceva de genul: "Baga ma Windows 7 de pe pir.....y ca merge perfect ca ala originial" , iar ne trezim cu securistii care apeleaza la diferite amenintari catre administratie. Nu uitati cazul "Cartea Moldoveanului" :rade:

Link spre comentariu
wally_gatter

strombi nu ai inteles! Daca spunem pe forum ceva de genul: "Baga ma Windows 7 de pe pir.....y ca merge perfect ca ala originial" , iar ne trezim cu securistii care apeleaza la diferite amenintari catre administratie. :rade:

Ai pus punctul pe "i" .. din cate stiu eu un CD cu windowsul original nu prea face figuri la instalare :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări