viggo34567 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Buna ziua, am un laptop DELL Latitude D520, la cere vreau sa schimb display-ul (are dungi verticale). Problema este ca laptopul are un dipslay defect cu 30 de pini, iar cel cu care doresc sa il inlocuiesc, are doar 20 de pini.Este posibila inlocuirea chiar si fara pinii 5, 6, 7 (lcd 30 pin)? Sau poate sunt adaptoare de cumparat 30pin=>20pin?Atasez o poza cu pinout-ul fiecarui display si cele doua datasheet-uri.Multumesc. N141X201.pdf QD14XL20_V_03.pdf Link spre comentariu
idm_luci Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 http://www.pchub.com/uph/category/503/L ... erter.html Link spre comentariu
viggo34567 Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Deci sunt compatibile? Am ambele cabluri care duc la monitor, nu pot face eu un adaptor? Link spre comentariu
idm_luci Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 din cate am vazut acelea sunt convertoare nu simple adaptoare pin la pin , mai includ ceva electronica. Link spre comentariu
viggo34567 Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Multumesc pentru indrumari. Se pare ca ai dreptate, vezi pozele atasate.Cred ca cel din poza este adaptorul corect. Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Salut!!Daca esti din Bucuresti iti pot oferi saptamana viitoare un LCD de 15'' cu 30 pini,in locul celui cu 20 pini!O seara buna! Link spre comentariu
viggo34567 Postat Aprilie 1, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Din pacate nu sunt din Bucuresti, iar lcd-ul este 14.1". Multumesc pentru oferta. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Am facut asa ceva mai demult.A functionat. Pe un laptop Toshiba.Conectare doar cu fire intre cele doua mufe.Se vede si din foto ca asta e.Acel mic integrat este o memorie pentru EDIDFara acea memorie este posibil sa nu fie identificat corect si sa nu afiseze sau sa te lase sa selectezi rezolutii peste proprietatile lui.Eventual o poti lua de pe displayul defect si conecta la pinii respectivi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum