Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire LCD display DELL Latitude D520

viggo34567

Postări Recomandate

Buna ziua, am un laptop DELL Latitude D520, la cere vreau sa schimb display-ul (are dungi verticale). Problema este ca laptopul are un dipslay defect cu 30 de pini, iar cel cu care doresc sa il inlocuiesc, are doar 20 de pini.Este posibila inlocuirea chiar si fara pinii 5, 6, 7 (lcd 30 pin)? Sau poate sunt adaptoare de cumparat 30pin=>20pin?Atasez o poza cu pinout-ul fiecarui display si cele doua datasheet-uri.Multumesc.

post-22001-139829411939_thumb.jpg

N141X201.pdf

QD14XL20_V_03.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viggo34567

4

• idm_luci

2

• gabiz_ro

1

• milo01miau

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am facut asa ceva mai demult.A functionat. Pe un laptop Toshiba.Conectare doar cu fire intre cele doua mufe.Se vede si din foto ca asta e.Acel mic integrat este o memorie pentru EDIDFara acea memorie este posibil sa nu fie identificat corect si sa nu afiseze sau sa te lase sa selectezi rezolutii peste proprietatile lui.Eventual o poti lua de pe displayul defect si conecta la pinii respectivi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări