relucavnic Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Am acasa o parabolica de la boom care sta numai si vreau sa vad ce mi-ar trebui sa o fac functionala ce receiver si ce lbn ar fii bun ca sa prind unele programe chear daca sunt straine sau daca se poate si romanesti. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Sa inteleg ca exista numai reflectorul fara lnb si fara receiver? Problema este ca acum s-a trecut pe transmisia digitala codata si sansele sa receptionezi mai mult de 5 canale romanesti sunt reduse la minimum. Poti folosi orice lnb (european) dar sa fie preferat cel care are zgomotul in zona a 0,2dB (asa au majoritatea lor) sau mai mic. Receiverul sa poata receptiona si programe digitale, de obicei recunoscut prin slotul pentru cartela existent pe carcasa. Problema acestora este ca, daca le cumperi de la persoane care spun ca sunt decodate total si merg pe orice program (de la un provider romanesc) asta inseamna ca au decodare interna si poti sa le vizualizezi in limita a 1-6 luni pana se schimba codarea din nou. Asta inseamna ca dupa 6 luni, pe eutelsat 9E, de exemplu, poti receptiona semnalul de la focus sat si, din programele romanesti, canal d, otv, ddtv, vre-o doua programe de muzica si de la vecinii moldoveni poti receptiona publika si eurotv si nit+. Restul canalelor sunt codate sau sunt de pe la rusi, cehoslovaci polonezi sau altii de prin zona. Asta ca sa ai o idee ce poti face cu un sistem care nu este agreat de providerii de semnal tv prin satelit pentru ca fiecare provider accepta numai aparatura proprie (cea pe are o vand ei) daca vrei sa te abonezi la ei si refuza altfel de aparatura. Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 3, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Am sl lbn-ul. Dar receiver-ul cum se poate decoda ca il am si pe asta am tot tot de la aceasta parabolica numai cartela nu o am. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Ai incercat sa dai o scanare completa ca sa ai idee ce programe functioneaza si care nu? Cat despre decodare acest lucru depaseste scopul forumului. In principiu poti receptiona programele care nu sunt codate. Ca o recomandare incearca sa faci o lista cu satelitii care au programe necodate si pot fi receptionate in zona in care locuiesti apoi ia legatura cu cineva care poate seta antena pe satelitul respectiv.Sau poti sa refaci abonamentul la o alta firma de tv prin satelit care are abonamentul mai ieftin dar in acest caz se cumpara alt receiver agreeat de acea firma. Link spre comentariu
MCDragoos Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 @The Stressmaker daca e reciver de boom nu are ce scanare sa ii dea pentru ca este codat NDS si "vede" decat transponderele satelitul AMOS 2 (parca asta era satelitul) destinate emisiei boom care acum este istorie. Reciver-ul coship este identic d.p.d.v. hardware cu cel folosit de dolce, insa celalat model de reciver kaon nu mi-a cazut in mana pana acum sa il desmembrez. Mai mult daca se orienteaza antena pe hellas 2 isi face up-date automat de soft pt. dolca (ca doar na au reusit sa isi mai reduca din concurenta si auramas doar 3). Daca era reciver de akta ala mergea sa scaneze FTA pentru ca nu are soft NDS dedicat precum asta si cele de dolca. @relucavnic din cate am mai gasit in trecut pe net se poate resofta (gasisem ceva de genul ca ar merge resoftat cu un soft folosit la reciver-ele de gigi), asta ramane sa cauti, LNB-ul si antena se pot folosii cu orice alt receptor digital (exceptie cel de dolca si boom, cel de gigi merge sa introduci sateliti si sa cauti FTA-uri iar cel de la focus nu am testat pana acum). Canale FTA romanesti sunt pe EUTELSAT W2, SIRIUS 2, AMOS 1 SI 2, INTLSAT 1002 si 902 mai multe detalii gasesit pe http://www.kingofsat.net Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum