Vizitator willyams Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 salut,,am o problema cu un difuzor,,nefiind aks o sapt sora mea mai mica sa gandit sa-mi faca o surpriza mutand tot de prin camera inclusiv statia cu 2 boxe si incurcand firele sau nush c a facut k a ars un difuzor,,,am incercat sa-l adaptez eu dar e in scurt,,,,am observat in mislocul difuzorului ceva rotund din ''tabla''sau nush c material iesind afara 2-3 milimetri rupand protectia neagra,,,imediat o sa pun si poze cu difuzorul afectat cat si cu cel intreg pentru o idee mai buna,,,, incearca sa scrii calumea ,mesajul acesta este o rusine pt limba romana!!! Citeste regulamentul,acum trec cu vederea pt ca esti nou Link spre comentariu
raileanu florin Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 nu e din metal si din aluminiu daca erea din metal nu se mai misca difuzorultrebuie bobinat daca sa rupt se recentreaza Link spre comentariu
Vizitator willyams Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 am observat k in spatele difuzorului sunt niste scursuti licipioase,,,, Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Nu te mai chinui ! Mai bine pune o fotografie cu "problema" . Link spre comentariu
walldemar Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 E destul de grav daca a curs si ferofluidul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum