greenhorn Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Salut. Am un router wireless Edimax cu 4 porturi pentru LAN.Un PC este conectat prin wireless iar acum vreau sa conectez un altul prin cablu.Am reusit sa il conectez, fara nici o setare,nici la router nici la PC(numai ca trebuie sa astept cateva minute si sa scot/sa bag cablu utp, in router, de cateva ori)Vreau sa stiu daca trebuie sa fac ceva setari,fie la router fie la PC,desi acesta se conecteaza fara setari, cum am mai spus,dar nu vreau sa am vreo surpriza:)) Link spre comentariu
Traxxx Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Routeru daca genereaza singur IP-uri verifica si la placa de retea a PC-ului daca ai pe automat la IP-uri Link spre comentariu
sile2288 Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Primul lucru care tre sa faci este sa dai un reset la router sa se restabileasca setarile di fabrica ti apasat 1 minut pe butonul reset ,apoi I'll lasi iarasi un minut sa stea apoi faci asa:intri in broswerul paginii web de la internet explorer si scri asa (http://192.168.1.1) si apoi dai search ,iti va aparea o fituica mica in care trebuie sa scri numele de utilizator si parola ca default al routerului.acestea se fac in mai multe feluri cam asa"usser=admin,usser,password,1234,0000. Iar parola=tot asa faci conbinatii intre ele ,la mine merge asa(usser=admin ,iar password=admin ) iti zic findca si eu am unul la fel. Apoi dupa ce ai intrat in meniul routerului faci asa : cauti sectiunea unde scrie wan si intri in ea apoi introduci acolo numele si parola retelei tale de internet apoi ai mai jos clone macc si ip dai clonare ip , ele apar doar cu multi de zero dar dupa clonare iti apare in el generarea ip-ului ,dai save setings si dai un rebot la router si apoi iesi afara si gata . Daca ai vreo nelamurire zimi. Aa si inca ceva daca ai firul prea lung si ti se pierde semnalul ia un miez de ferita si infasoara firul de cateva ori in jurul lui , si eu am patit la fel si am rezolvat in felul acesta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum