danutz- Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 salutam urmatoarea problemaam un aparat care mananca cam cat ii da alternatoru si imi stoarce imediat bateria cum as putea sa reglez cati amperi mananca acest aparat astfel sa ii pot da eu cat curent vreau si sa nu-mi omoare bateria /multumesc Link spre comentariu
Vizitator costyslob Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Nucred ca se poate asa ceva, Sau daca se poate ar costa cat bateria si aparatu la un loc.Cel mai posibil aparatu are vrun scurt. Prcizeaza numele si tipu aparatului. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Ce aparat este ? In principiu ii scazi tensiunea de alimentare (daca mai functioneaza pe urma...) Link spre comentariu
radu42 Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Sau bateria e varza...sau alternatoru' nu incarca...sau releul de incarcare e varza...mergeti la un service mai bine ! Link spre comentariu
amudsen Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 1 - Precizeaza aparatul .......... e ceva foarte "generic"2 - Masoara cu un voltmetru daca incarca alternatorul, releul, etc.3 - Daca nu era precizat in lista de consumatori ai "utilajului", parerea mea mai bine scoate-l. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum