Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme laptop ASUS F5V

ditto

Postări Recomandate

Ma bate gandul sa cumpar un laptop ASUS F5V, second hand, care insa are un defect. Dupa spusele celui ce il vinde, se blocheaza imaginea pe ecran si pentru deblocare trebuie apasat touchpad-ul dupa care mai merge putin timp si chestiunea se repeta.Dilema mea este daca se merita cumparat sau nu, in vederea unei posibile reparari. NU as vrea sa raman cu el pentru ca ideea este sa il folosesc.Stie cineva ce ar determina acest lucru? Adica, defectul? Sa fie o problema cu placa video care sa se blocheze dar de ce se deblocheaza dupa apasare touchpad?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ditto

4

• FLORIN IORDACHE

3

• ozn_87

1

Top autori în acest subiect

Pai asa ca peformante este bun laptopul acesta,dar problema este ce o avea defect? :jytuiyu

Peformantele laptopului sunt urmatoarele :

Tip procesor: Intel Core Duo . Model procesor: T2250 . Frecventa procesor: 1730 MHz . FSB: 533 MHz . Cache: 2048 KB . Diagonala:15.4 inch . Capacitate memorie: 1 GB / DDR2 . Memorie maxima: 4 GB . Hard Disk : 120 GB . Unitati citire/scriere:DVD RW . Retea:10/100 . Wireless: 802.11 b/g . Modem: 56K . Camera web integrata 1.3 mb .

Acum asteptati alte informatii de la alti colegi cu defectul .

Mult Succes !!!

Link spre comentariu

Eu asi zice ca daca este tot din Prahova sa dati o fuga pana la vanzator si sa vedeti cu ochii dvs daca face cum va spune el,adica daca se blocheaza imaginea pe ecran si daca il deblocheaza cu touchpad-ul,pentru ca mie unul mi se pare cam ciudat defectul acesta. Adica nu stiu daca e chiar asa cum zice dansul sa nu trebuiasca restartat laptopul ca sa-si revina,daca e asa ca mine,atunci se incalzeste ori procesorul ori placa video cam tare.

Link spre comentariu

Se poate repara cu o curatare si inlocuire pasta racitoare de la procesor si cipset....asta trebuie sa desfaci complet tot laptopul pana la placa de baza...ma astept sa fie un covoras de praf intre cooler si radiator! incearca si asta...numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări