bubusmecherul Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 La acest telefon a fost defect placa de baza,nu se aprindea,am gasit o alta placa de baza de la alt tel si am bagat in telefon,sa aprins telfonul dar apare pe dasplay mesajul;C3050 WWW.SAMSUNGMOBILE.COM,si de aici nu pleaca,ce trebui de facut. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Te'ai reprofilat pe ... telefoane ? http://uploading.com/files/get/c9463a77/ Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Martie 31, 2012 Autor Partajează Postat Martie 31, 2012 nu ,daca tot al aveam prin scule, si am gasit o placa de baza ceam zis poate pot sal fac ceva.E ceva de la softul teleonului,trebuie resoftat cumva. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Sper ca ai lucrat cu manusi ... antistatice !Gasesti tot ... in SM trimis. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 5, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Am revenit din nou cu acest tel,deci al aprind simi apare sigla de la orenge,dupa care ami apare pe ecran- samsung c3050 edge quad band-,cate odata da si intra in meniu dar se blocaheaza tel,ce se intampla Link spre comentariu
tr4nzistor Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 sigur placa de baza ce ai pus-o este buna ? daca da , atunci cu siguranta telefonul necesita o resoftare Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Aprilie 6, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Placa de baza ce este in telefon am puso in alt telefon, si tot asa face,,am luato din celalalt tel placa de baza si am puso in el si merge,cred sa fi placa defecta sau o resoftare,si cat mar costa,daca am cablu de date merge sal resoftez eu,sau trebuie dus la service. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Mai 4, 2012 Autor Partajează Postat Mai 4, 2012 O resoftare la acest telefon pot sai fac,am cablu de date,ami trebuie cumva un program anume,si de unde pot gasi programul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum