relucavnic Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Am avut o mica problema cu bateria m-a pus dracu sa desfac bateria si sa deslipesc toate firele dar cand sa le pun la loc a facut "poc" s-a ars electronica de la baterie se mai poate salva sau nu mai este buna de nimica?Daca careva are acest fel de baterie si este moarta nu imi trebuie numai electronica.MultumescPS.Sa imi zicetii ce varianta ar fii mai ieftina sa o repar pe aceasta sau sa imi iau alta noua?Multumesc. Link spre comentariu
mld020708 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 eu zic asa....cred ca celulele sunt inca bune,daca erau incarcate cand te-ai jucat cu ea ar trebui sa ai cam 3.4V pe element (incearca sa-i masori cu voltmetrul)....daca sunt inca buni incearca sa cauti un acumulator care are celulele duse si recuperezi de acolo electronica....nu e musai sa mearga fiindca si incarcatoarele sunt setate cumva sa recunoasca electronica autentica (ceva pogramat in electronica incarcatorului)...deci daca poti incerca asta si esti un om optimist incearca....daca nu...trebuie unul nou cu tot cu incarcator daca supozitia mea e buna...SPER SA NU....oricum nu stiu de ce te-a mancat undeva sa umbli inauntrul acumulatorului sper ca era macar pe duca si nu te mai tinea nici macar 10 minute.... Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 8, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Acumulatorul tinea undeva la 1 ora 1 ora jumate acumulatorii is buni de pe el si de aia nu as lua unul nou pentru ca l-ass face pe acesta pentru ca cred ca este mult mai ieftin. Asadar o sa caut o baterie "moarta" si o sa incerc sa schimb electronica de pe ea daca nu o sa imi iau alta noua dar este fffoarte scumpa.P.S. Acumulatori au 4.22 v cate unu doi dintre ei au numai 4.11 asadar cred ca inca is buni.Inpreuna au 12.60 v. Link spre comentariu
mld020708 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 da, acumulatorii sunt buni daca au peste 4 V,dupa ce mi-ai zis legat de durata acumulatorului e clar ca te plictiseai si ai umblat aiurea....da acum daca ai posibilitatea vezi pe la reparatorii astia de laptopuri (ai si noroc daca tipul bateriei tale e pe multe modele) daca au un ac. care are celulele terminate da-i 10 lei si fa transplantul de electronica, oricum ai toate optiunile terminate....fa o incercare eu zic ca ai sanse de 90%....succes si la treaba... Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 8, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Multumesc mult pentru raspunsuri. O sa caut saptamana asta sa vad cine repara la noi in oras laptopuri si o sa duc bateria la reparat. Multumesc inca odata. Link spre comentariu
mld020708 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 daca tot ai desfacut acumulatorul si l-ai defectat de ce nu incerci sa-l repari tot tu?Eu zic ca si daca gasesti un depanator de laptop ei nu se prea baga sa repare acumulatori....poate ai tu noroc....eu sunt un electronist amator si mi-am permis sa-ti dau o idee doar pentru ca am fost si eu intr-o situatie asemanatoare...cum am un laptop luat din USA si e o marca inexistenta in RO cand s-a dus acum. (tinea 1 min) si am vazut ca il pot lua doar la vreo 300 ron am fost la un depanator din asta de laptopuri si mi-a dat o baterie de HP care nu se mai incarca (a fost salon omul si nu mi-a luat nimic, cred ca avea in cutia aia 50 de baterii duse care din ce mi-a zis erau de aruncat)....am desfacut acum meu si am transplantat cele 6 celule de la cealalta si acum am un acumulator care duce cam 75-90 min in functie de aplicatiile si programele pe care le rulez....eu zic sa incerci tu fiindca nu e greu ai si ceva experienta de la cealalta... Link spre comentariu
relucavnic Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Problema este ca s-au ars cateva rezistente si s-a prajit si circuitul imprimat. deci cu toate ca as vrea sa repar eu ceva numai daca as transplanta cum ai zis si tu sa pun in asta baterie moarta. O sa caut dupa paste un depanator de laptop-uri pentru ca acuma sunt tot la lucru toata saptamana. Multumesc pentru raspunsuri si daca este cineva cu alte idei sau cineva care are o baterie de aceasta moarta sa lase mesaje. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum