doru tv Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Salut, am si eu o Nokia model 1110i, tip rh-93 iar codul imei este urmatorul:353645/01/945792/3.Telefonul este codat in reteaua vodafonesi vreau sa-l decodez in alta retea (Cosmote). Rog ajutor de la colegii experimentati cu pasii care trebuiesc urmati. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
nascadorel Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Acest model nu merge pe IMEI Link spre comentariu
doru tv Postat Martie 31, 2012 Autor Partajează Postat Martie 31, 2012 Atunci care este modalitatea de decodare in alta retea? Multumesc Link spre comentariu
george_bc Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Mergi cu el la un service 10-15 lei icon_jook Link spre comentariu
doru tv Postat Martie 31, 2012 Autor Partajează Postat Martie 31, 2012 Subiectul nu este deschis pentru a ma indruma catre un service. Subiectul a fost deschis sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pentru a il decoda. Multumesc Link spre comentariu
nascadorel Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Ai fi mai mutumit daca ti-am spune sa investesti bani intr-o interfata care costa cat 10 telefoane? daca raspunsul tau este da spune si o sa-ti dam sugestii pentru a achizitiona o astfel de interfata.bafta Link spre comentariu
AndreiIr Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 http://reclama/ aicea gasesti solutia , te costa un pic mai mult , dar alta data poti sa faci mai multe modele . Link spre comentariu
adriansorinsuditu Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 1110 i se decodeaza cu mcu patch, cua jutorul JAF BOX, sau direct cu CYCLONE BOX, INFINITY BOX , niciodata pe IMEI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum