Vizitator Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Slut.Va rog daca stie cineva,ce integrat foloseste sursa monitorului Fujitsu Siemens Scenicview x17.Pe placa alimentator +invertor scrie:FSP028-2PI02.Atasez poze: Link spre comentariu
augustin Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Sanatate !! Nu ete cumva vorba de : TOP247YN ?? .. O schema near ajuta mult .. Sper sa gasim si schema ..Numai Bine!! Da este vorba de TOP247YN .. Am reusit sa gasesc doar imaginea asta cu sursa ... Se vede denumirea pinilor integratului ... Si in Datasheet-ul lui Top247Yn .. tot aceasi configuratie o au pinii Am avut si eu defect un minitor cu integratul asta si deacea am ajuns la concluzia asta !! image hosting iar acici datashet-ul lui top247Yn: http://www.alldatasheet.com/datasheet-p ... 47YN-.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Nu cred ca acesta este integratul.TOP247YN are 7 pini in linie iar cel de pe placa mea are 6 pe doua randuri ,unul in lipsa altuia.(ca la TDA 2030).O schema ar fi minunata ,dar de unde? Link spre comentariu
augustin Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 asa are pinii top247 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Asa arata si CI-ul meu ,minus spatiul dintre ultimul pin si ceilalti.Dar in datasheet are 7 pini. Link spre comentariu
augustin Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Dupa cateva ore de cautare si cateva conturi pe diferite forumuri straine .. un polonez ma ajutat in aflarea integratului Este vorba de : FSDM0565RB image hosting jpg Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Maestre Augustin,nu am destule cuvinte sa-ti multumesc. Eu nu am fost in stare sa gasesc,desi am cautat. Link spre comentariu
augustin Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Ma bucur ca am putut sa va ajut ... am fost si eu in situatii ca acestea si mau ajutat mult sfaturile colegilor de pe ELFORUM !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum