forestt Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Ce solutii ar putea fi ptr multiplicat mufele usb de la unitate. Am doar doua usb si doua ps/2. Se pot modifica mufele ps/2 sa le fac usb? Cu distribuitor usb nu merge. Ptr ca intro mufa usb pun un modem stick si imi ramane doar o mufa. Si daca in aceea mufa bag hubul usb nu mai mai am semnal si nu mi mai merge modemul stick. Ce as putea face? Link spre comentariu
sebi Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 sant placi pe PCI cu 4 usb-uri Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Salut ! Ooo,cine va furat marca si modelul paci de baza a dvs ?Astept marca si modelul paci de baza !!! Link spre comentariu
forestt Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 Motherboar name Aristo KT133/ASKA SST 5873 AB/A Trend ATA V 971 sx0/ Octet Rhino KT 133 ASE/ KT 133 MSE/KT 133B ASE/ KT 133B MSE/Partner KT 133 ASA/ KT 133MSA Link spre comentariu
sebi Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 numai cu o placa pe pci se rezolva problema,placa eate un model cam vechi si nu are in interior pini ptr usb sau card rider. Link spre comentariu
forestt Postat Martie 31, 2012 Autor Partajează Postat Martie 31, 2012 se pare ca daca fac asta imi incetineste calculatorul.deci cea mai buna varianta ar fi sa mi schimb joystickul si tastatura, sa la iau cu mufa ps/2 si am rezolvat tot. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum