Vizitator o_kh3 Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 salutam de realizat un proiect pt un preten mai exact un tub de bass cu 2x200 lpp montate izobaric.... acum am nevoie de ajutorul vostru...M-am gandit ca pt incinta sa folosesc o teava dinaceea de PVC de diametru 25 doar ca nu stiu la ce pretz se afla aceasta si de unde pot fi procurate...Daca aveti alta idee pt incinta va rog sa imi spuneti ms Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 pai nu stiu de unde gasesti dar cativa de pe forumau flosit si au fost mutumiti:un tub de carton intarit cu inele de pal/mdf Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 ms o sa caut pe net Link spre comentariu
radue Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 inca ceva: tuburile de pvc ar trebui sa le gasesti la magazinele de constructiiacuma nu stiu daca le gasesti si asa de groase, dar sigur acolo ar trebui sa cauti...sau daca ai cumva rude/pile pe la cei de la gas sa iti dea cam 1 m de conducta din aia neagra, poate te-ai rezolva :goodman: bafta Link spre comentariu
DorinD Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 Daca esti din Bucuresti incearca la depozitul Baduc de pe Sos. Giurgiului sau la un magazin de la Lizeanu spre Tei undeva pe stanga imediat inaintea benzinariei. Link spre comentariu
Vizitator o_kh3 Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 ms uite am un magazin de constructii aici aproape langa minema duc mai incolo sa caut sa vad care sunt preturile :Dms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum