Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

FARA DISTORSIUNI

Postări Recomandate

E vreo firma pe la noi de face kituri de amplificare de puteri mici 2x15 2x20 maxim 2x40 cu distorsiuni mici ca majoritatea sunt 10% THD. Si inca ceva sa fie si stabil adica si de preferabil al 12V. Va rog help ca nu mai am la ce asculta muzica.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

1

• GigiZ

1

Vizitator Vasile

Uite un pont :wink: Iei un jaf de kit care are pe el TDA2005 si il schimbi cu TDA2009, studiezi catalogul lui TDA2005 si cel a lui TDA2009 ca trebuie sa schimbi si ceva rezistente pe acolo.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

nu stiu daca merge in punte dar scoate 2x11 W si distorsiuni foarte reduse fata de 2005. Circuitul este asemanator, ti-as da mai mult indicatii dar din pacate stau rau cu timpul :cry:

Link spre comentariu

misto;scoate 2x10 cu thd=1% dar faza e ca la 12 V nu scoate cei 10W pe canal cred;si un kit de 2x10 cu tda2005 e maxim 100 si cevadar cat e un tda2009?cand mai ai timp sa ne dai si indicatii ca eu unul nu ma grabescVASILE? Cum postez o poza pe forum?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

incearca kit de 2x22w cu un taxxxx ,l-am vazut cum functioneaza si pe un cass auto kenwood si e beton alimentat de la 12-18vkitul costa la general sistems vreo 187.000 mii lei si merita locul 1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări