lama Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Salut.Am mai terminat un proiect nivel incepator. E vorba de un cub din 3x3x3 leduri. Nu o sa pun poze caci la prima "facere" cubul de leduri mi-a iesit excrecabil.Cablajul e perfect, eu l-am facut cu Protelul99SE iar realizarea fizica facuta de userul glide- ca de obicei multumirii.Atasez schema. M-ai aveam 2 buc din PIC16F648a asa ca l-am realizat cu el. Aici s-a dovedit ca necitirea completa a manualului poate genera probleme-vezi intrebarea mea din alt post legat de RA4.Nu am intimpinat nici o problema deosebita-exceptie RA4-, programarea am facut-o in HITEC C, acuma mai incerc sa concep niste jocuri de luminii.PS: daca nu aici ii este locul mutati postul. Multumesc 3x3x3 sch.pdf Link spre comentariu
Vizitator Bruno Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 salut.daca te intereseaza si alte jocuri de lumini vezi peYOU TUBE:RGB LED mood light with remote control and infrared sensor command ;daca reusesti sa-i faci comanda cu 'degetul' esti tare.restul depinde de imaginatia ta.mult succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum