Vizitator electricescu Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Buna Ziua ! Alaltaieri am cumparat, de ocazie de la un cunoscut din carciuma, 2 celulare. A se citi la adresa din semnatura, Electricescu vinde. Deci in asteptarea musteriilor, am purces la studierea respectivelor mobile. Am cautat pe internet vreo poza cu tipul de celular Motorola asa cum am eu, si nu am gasit decat unele asemanatoare. Pe baterie este si urmatorul sir de numere: 20050930, care probabil ca semnifica data fabricatiei ei. Pentru Motorola am gasit poza cu conectorul sau de date/alimentare: Sony Ericssonul, de tipul Walkman, are conector mama ca acesta: Din prezentarea unui incarcator universal, care de fapt este o fise USB legata de mai multe alte fise care se introduc in conectorii corespunzatori pentru diverse celulare. deci din prezentarea acestui incarcator universal am inteles ca incarcarea se face la 5V, deoarece USB-ul calculatorului are 5V. Asadar, cred ca acumulatorii celor doua celulare se incarca la o tensiune continua de 5V. Probabil ca acumulatorul va trebui inseriat cu o rezistenta de 1 sau 2 Ω. Si deci nu o sa fie neaparata nevoie sa mai cumpar alimentator dedicat. Va rog ca sa verificati daca ceea ce am scris pana acum este corect si sa ma ajutati ca sa identific functionalitatea pinilor conectorilor mama ai celor doua telefoane mobile. Sunt interesat de pinii respectivi pentru a putea in primul rand cupla celularele respective la calculator. Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum