Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

GU 29-829B

gheo23

Postări Recomandate

• Răspunsuri 222
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Untold

86

• THOMAS

21

• gheo23

17

• hpavictor

9

Top autori în acest subiect

Imagini postate

În primul etaj şi în etajul defazor curenţi sunt greşiţi un ordin de mărime(în mare ,fără a avea pretenţia că 0,8mA reflectă realitatea exactă) ,în ciuda acestui fapt montajul funcţionează perfect(tot în mare-ca şi exemplu , un curent de 8mA ar fi condus la o cădere de tensiune pe R-220K enorma 220.000 X 0,008 = 1760V de unde ?...).

Mai exact estimez 0,84mA primul etaj şi 1,2mA etajul defazor(aceşti curenţi se stabilesc prin ajustarea valori R1-2K astfel încât în catod defazor să fie cam 56V în raport cu masa).

Link spre comentariu

În primul etaj şi în etajul defazor curenţi sunt greşiţi un ordin de mărime(în mare ,fără a avea pretenţia că 0,8mA reflectă realitatea exactă) ,în ciuda acestui fapt montajul funcţionează perfect(tot în mare-ca şi exemplu , un curent de 8mA ar fi condus la o cădere de tensiune pe R-220K enorma 220.000 X 0,008 = 1760V de unde ?...).

Mai exact estimez 0,84mA primul etaj şi 1,2mA etajul defazor(aceşti curenţi se stabilesc prin ajustarea valori R1-2K astfel încât în catod defazor să fie cam 56V în raport cu masa).

post-18717-139829419599_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am sa fac SE-ul dupa sarbatori antrucat am traful de alimentare si lampile urmeaza sa vad de unde cumpar doua trafuri de iesire Ps C3 si C4 sunt conzi electrolitici

Link spre comentariu

Am sa fac SE-ul dupa sarbatori antrucat am traful de alimentare si lampile urmeaza sa vad de unde cumpar doua trafuri de iesire Ps C3 si C4 sunt conzi electrolitici

Link spre comentariu

Excelent!

Vedeti?!?! :da ...tocmai asta am spus eu de multe ori pe acest forum si "sustin" cu tarie caracterul si calitatea schemelor de pe net luate asa cum sunt acolo,din acest motiv am si pus adresa de unde este luata acea schema...

@dumitrache_s: da,C3 si C4 din schema SE de mai sus sunt condensatori electrolitici.

Va doresc sarbatori fericite!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

In urma unei conversatii cu @matropower am cautat cateva scheme cu tetrode duble gen GU29 , GU32 , QQE 4-20 , GI30 , 6R3 si am hotarat sa va supun atentiei Dvoastra urmatoarea schema , continand detalii suficiente pentru realizarea practica cu nivel mediu de cunostiinte in domeniul lampilor :

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Va prezint un alt amplificator PP realizat cu GU29 .Din motive tehnice , forumul nu permite atasarea unor documente mai mari de 500kB si de aceea a trebuit sa il imart in mai multe volume . Pentru a recompune tot documentul , trebuie sa descarcati absolut toate cele 8 arhive in format .rar Aici atasez primele 5 arhive :

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Buna seara ! Iata ca "a iesit" GU29 PP . Am folosit numai componente noi asa ca nu am avut probleme deosebite . Performante bunicele zic eu , sunet plin , transparent , putere in jur de 30 w fara distorsiuni audibile( nu dispun de aparatura sofisticata ) , pe osciloscop nu se vad decat dupa 32-33w. Sper sa nu fiu prea aspru criticat pentru LED-urile albastre de sub GU29(n-am rezistat !) si butoanele rosii din lateral. Sunt curios ce i-a iesit userului Pistabacsi .

post-11508-139829590854_thumb.jpg

post-11508-139829590863_thumb.jpg

post-11508-139829590872_thumb.jpg

post-11508-139829590883_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări