Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ventilator surse PC

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

totusi este o schema legata de alimentarea lor ... se potriveste aici .. zic eu intrebare daca tot e vorba de ventilatoare pc , m-am uitat pe schema dar n-am inteles mare lucru... se poate marii turatia la un ventilator fara s-al omori decat mecanic ?varianta cu supraalimentare e exclusa , de la 14v incep sa traga curent mare si mor , poate sa consume si 500mA unul nu conteaza ,sa aiba turatie mai mare fara sa pice decat bucsele . stiu ca sunt ventilatoare cu turatie mai mare dar nu asta e ideea

Link spre comentariu

1.Majoritatea surselor PC au ventilatoare şi multe alte alimentatoare de putere - acum aţi priceput ideea?2.Eu am studiat cuprinsul forumului înainte de a publica schema pentru a vedea unde ar fi mai potrivit de "postat" - dovadă cca. 40 de accesări în mai puţin de o zi.3.Dacă totuşi am greşit n-aveţi decât să ştergeţi intervenţia mea sau mutaţi etc...Nu sunt adeptul conversaţiilor de acest gen - V-am răspuns din respect pentru ElForum.4.Turaţia s-ar putea mării, reducând capacitatea condensatorilor, dar nu prea mult - lagărele nu rezistă şi mai apare problema zgomotului; eu am precizat că am folosit schema la motoare de calitate, cu rulmenţi.Cu stimă, mihailp

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări