Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare HDD

djmaxx

Postări Recomandate

salutare o intrebare pentru cunoscatori ce mama masi se strica atunci cand nu se mai alimenteaza un hdd ca am 3 bucati bune viewtopic.php?f=59&t=105476 se pot repara? am citit printrun post anterior ca ar fi o dioda zener de protectie , daca s-ar arde nu se mai alimenteaza nimik.... acuma daca nu se alimenteaza motorul nu ar trebui sa vada in bios ceva?sau daca e ars driverul motorului se poate inlocui cu altu ? am 3 hdd bune fara baduri si a gandeam ca cineva imi poate da un sfat in repararea lui . multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebi

2

• djmaxx

2

• pop_ady44

2

• wally_gatter

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

astea ale mele nu au nimic ars pe ele nu se vede nimi plesnit ... pozele sunt in linku de mai sus ... in fine eu vroiam sa stiu cam ce se arde in ele si daca se pot repara .multam pt raspunsuri

Link spre comentariu
Vizitator anticupidon

daca e vorba despre transient-voltage-suppression (TVS) diode ,solutia e simpla.ori o schimbi ori o elimini de tot

stiu ca suna f trasnita ideea,dar daca se dezlipeste dioda ,hdd se alimenteaza

pe http://myharddrivedied.com/ scott moulton explica foarte clar ce si cum despre TVS uri

omu are si un video in care arata cum dezlipind TVS hdd se alimenteaza si se poate face o copie la ce ai pe hdd.

la inceput am crezut ca e o gluma nesarata,dar cercetand mai in detaliu am aflat ca Scott e unu din cei mai renumiti tehnici in recuperare de date la nivel hardware foarte avansat.

am incercat,a mers ,asa ca zic si io mai departe.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări