djmaxx Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 salutare o intrebare pentru cunoscatori ce mama masi se strica atunci cand nu se mai alimenteaza un hdd ca am 3 bucati bune viewtopic.php?f=59&t=105476 se pot repara? am citit printrun post anterior ca ar fi o dioda zener de protectie , daca s-ar arde nu se mai alimenteaza nimik.... acuma daca nu se alimenteaza motorul nu ar trebui sa vada in bios ceva?sau daca e ars driverul motorului se poate inlocui cu altu ? am 3 hdd bune fara baduri si a gandeam ca cineva imi poate da un sfat in repararea lui . multumesc Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 ce hdd sunt ce marci poate te ajut cineva cu placa electronica pana si eu am 2 placi functionale de samsung si maxtor succes Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 asa cum spune si pop_ady44 schimba mai bine toata placa de comanda ,etc cu una identica si ai scapat de probleme.. Link spre comentariu
sebi Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 buna seara,am si eu un hdd samsung pe sata2 de 250,care a fost alimentat invers,se mai poate face ceva cu el? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 daca a fost alimentat invers si nu are dioda de protectie este cam grav dar daca are dioda a-i cam scapat ce simptome face? Link spre comentariu
sebi Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 hdd samsung,model:hd252kj,nu mai face nimic,pe +5 volti are o piesa care este intrerupta care ar trebui inlocuita. Link spre comentariu
djmaxx Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 astea ale mele nu au nimic ars pe ele nu se vede nimi plesnit ... pozele sunt in linku de mai sus ... in fine eu vroiam sa stiu cam ce se arde in ele si daca se pot repara .multam pt raspunsuri Link spre comentariu
Vizitator anticupidon Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 daca e vorba despre transient-voltage-suppression (TVS) diode ,solutia e simpla.ori o schimbi ori o elimini de tot stiu ca suna f trasnita ideea,dar daca se dezlipeste dioda ,hdd se alimenteaza pe http://myharddrivedied.com/ scott moulton explica foarte clar ce si cum despre TVS uri omu are si un video in care arata cum dezlipind TVS hdd se alimenteaza si se poate face o copie la ce ai pe hdd. la inceput am crezut ca e o gluma nesarata,dar cercetand mai in detaliu am aflat ca Scott e unu din cei mai renumiti tehnici in recuperare de date la nivel hardware foarte avansat. am incercat,a mers ,asa ca zic si io mai departe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum