Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am transformator,ce amplificator sa aleg pt el?

Postări Recomandate

salutare all, vreau sa ma ajutati ce ceva daca se poate ! am pus la aceasta schema ca prefinali 2sa940 si 2sc2073 care au tensiunile de lucru la 150v iar au am alimentarea de +-85v oare ar tine acesti prefinali ? iar la celalalt modul am pus 2sb 861 si 2sd 1138 care au tensiunile de lucru 200vcc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 109
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

Le-am terminat cam tarziu din lipsa banilor si din cauza serviciului ,lucrand 12 cu 12 va dati seama ce inseamna, munca si somn, dar acum sunt 12 cu 24 si miam permis putin sa ma apuc de mesterit si pana la urma leam terminat iesind cu bine amandoua modulele, am si protectiile dc la ele filtrajul, mai am nevoie de o carcasa si gata, merg foarte bine pe bass si inalte si medii bineinteles, leam alimentat la o tensiune de 2x87vcc si se comporta excelent referind la incalzire si la stabilitate.Dar am o nelamurire in legatura cu aceste radiatoare pt ca mi se par cam mici pt a raci 10 bucati pe brat.

Link spre comentariu

Imi plac radiatoarele :da @maxente are dreptate, daca se pot pozitiona in interiorul carcasei radiatoarele spate in spate cu un mic spatiu de cativa centimetrii intre ele si cate un ventilator la fiecare capat, este cea mai eficienta metoda de ventilare fortata, tunelul astfel format faciliteaza o circulatie mult mai rapida a aerului, practic debitul de aer se dubleaza.PS: @marcellino cate perechi de finali folosesti la tensiunile alea?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări