Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am transformator,ce amplificator sa aleg pt el?

Postări Recomandate

salutare all! tocmai am terminat si modulele si vreau sa spun ca merg excelent au un sunet foarte placut niste inalte foarte faine si un bas accentuat ,am facut o mica comparatie intre un modul c500 si un av400 ,deci nici nu se compara mosfetii cu bipolarii la sunet , biasul lam reglat la 20ma ,sa imi ziceti daca e bine sau daca sal maresc sau sal micsorez ,deci nici nu am avut probleme cu aceste module , nu au sunet de fond deloc sau bazaieli sau altceva, le puteti face cu incredere

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 109
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salutare! am rezolvat problema cu incalzirea npn-ului am schimbat finalii cu 2sc5200 si 2sa1943 si se comporta normal , tocmai am comandat 10 tr finali ,adica 5 buc 2sc5200 si 5 buc 2sa1943 si un modul o sa fie gata ,le terminam mai repede dar nu am timp deoarece eu lucrez 12cu12 iar si cu banii stau mai low asa ca incetul cu incetul o sa termin proiectu de care sunt f multumit , un sunet asa de placut cald si clar nu am mai vazut si un bass cu un kick placut si accentuat. va recomand aceasta schema sa o faceti si voi ! merita , lasati la o parte av400 si schemele cu mosfeturi caci nu se compara!

Link spre comentariu

Stiu schema si cablajul, nu imi amintesc sa fi realizat fix aceasta schema insa am realizat de dragul artei multe scheme mai mult sau mai putin asemanatoare.Daca va place cum suna, mai tragetii un fratior, punetile intr-o cutie si dati-ne si noua poze sa ne clatim ochii!!Bafta si spor la mestereala!!

Link spre comentariu

lasati la o parte av400 si schemele cu mosfeturi caci nu se compara!

Haideti sa nu generalizam!! Poate AV400 nu e asa reusit dar sunt destule scheme cu etaj final mosfet cu performante bune.
Scuze de offtopic :offtopic2 N-am incercat AV400 dar pot spune de nmos200 sau nmos350 pe care le-am facut si am ramas surprins la cat de bine se aud acei mosfeti industriali, vorba lui sorteh mai au si un ''SOA de invidiat'' Sigur, comparand nmos200 cu ampliful lui technomate care e cu bipolari, se vede diferent imediatUn amplificator cu acei mosfeti iese mult mai ieftin, puteri destul de mari, tranzistorii finali fiind ieftini si originali pentru ca tehnologia de fabricare este mai complicata fata de bipolarii care sunt contrafacuti la greu (asta din ce am citit eu pe net)Ma bate gandul sa pun niste laterali de la semelab in nmos200 ca sa fac o comparatie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări