Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator memorii

susanu_pisu

Postări Recomandate

Dupa mine cele mai bune programatoare sunt cele de la Elnec si Xeltek.Welonul sunt si ele ok dar nu se ridica nici pe departe la nivelul primelor.Eu lucrez cu Beeprog si merge super.Userul Marelesavant face ceva programatoare bune de memorii normale gen 24C..,93C... pe usb.Luati legatura cu el.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

6

• susanu_pisu

4

• worker

3

• MatyC

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu am programat memorii seriale din seria 24cxx cu PicKit 2 ( original si clona).

Buna ziua ,va rog ,daca vreti ,sa dati o schema de interconexiuni intre pinii ISCP de la PICKIT2 si pinii unei astfel de memorii ,24Cxx,vreau sa fac un pickit 2 si vreau sa includ pe placa si un soclu pentru astfel de memorii,alaturi de celelalte socluri pentru picuri ( de 8,14,18,20,28,40 pini)multumesc ,o zi buna
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Buna ziua ,am si eu o rugaminte poate ma puteti ajuta . Acum citiva ani gasisem o firma din romania care importa niste programatoare universale poloneze de uC si PAL , GAL FPGA memorii etc. Ceva de talia elnec dar ceva mai ieftine . Nu mai gasesc nici firma din romania nici cea din polonia .Am pierdut bookmark-urile si nu mai imi amintesc cum se chema . Poate cineva a auzit si ma ma poate ajuta .

Multumesc

Link spre comentariu

Ne alexe electronice . El aduce doar elnec . Nu a adus tipul asta nicidata . Il aducea o firma cu domeniu multiplu de activitate . Nici nu era bine vizibil pe site-ul lor .Eu l-am gasit intr-un prospect la TIB. LA fel si producatorul polonez avea un site anapoda . Dar dupa specificatii era aproape la fel ce elnec ceva mai ieftin , si iti faceau si facilitati , adica puteai sa iei cel mai bun hard la un pret mai mic dar cu un soft care nu iti permite sa programezi tot ce misca .Ulterior dadeai diferenta daca vroai tot si aveai si actualizari nelimitate . Pentru mine era super .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Teoretic, inca netestat face mult mai multe eproame In Circuit fara nici un adaptor, au imbunatatit securitatea si este mai rapid. Deocamdata atata tot.

"- USB 2.0 and USB 3.0 compatible- No power supply required - In-circuit connector including 6 general purpose I/Os, overcurrent protected (40mA)- 30 pins adapter connector including 20 general purpose I/Os & 6 I/Os from in-circuit connector- One 1.2V-5V power supply output, program controlled, overcurrent (300mA) and overvoltage protected- One 8-13V/1mA output, program controlled - Supports low voltage devices down to 1.2V- Self-Test option- Can be used with TMS and BDM Lockout Disable adapters- Small dimensions 5.5x11.5cm"

Editat de dorofteius
Link spre comentariu

M-am exprimat gresit. Motorola hc11  hc9s12 & co securizate, le citeste in circuit. La versiunea veche trebuia dezlipit si plantat in adaptor. Cel putin eu asta am inteles din ce scrie la ei pe site.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări