dan cod Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Dupa mine cele mai bune programatoare sunt cele de la Elnec si Xeltek.Welonul sunt si ele ok dar nu se ridica nici pe departe la nivelul primelor.Eu lucrez cu Beeprog si merge super.Userul Marelesavant face ceva programatoare bune de memorii normale gen 24C..,93C... pe usb.Luati legatura cu el. Link spre comentariu
nel65 Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Eu am programat memorii seriale din seria 24cxx cu PicKit 2 ( original si clona).Buna ziua ,va rog ,daca vreti ,sa dati o schema de interconexiuni intre pinii ISCP de la PICKIT2 si pinii unei astfel de memorii ,24Cxx,vreau sa fac un pickit 2 si vreau sa includ pe placa si un soclu pentru astfel de memorii,alaturi de celelalte socluri pentru picuri ( de 8,14,18,20,28,40 pini)multumesc ,o zi buna Link spre comentariu
MatyC Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 @nel65: Am prezentat mai multe informatii in alt topic si anume: http://elforum.info/viewtopic.php?t=82903&p=1007912#p1007912. Adaptorul pt 24Cxx l-am realizat rapid pe un perfboard fara prea multe complicatii si fara vreo schema sau pcb conceputa pe vreo hartie sau CAD. Ca idee nu am facut nici-o schema si nici nu voi face prea curand. Mult succes. Link spre comentariu
nel65 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 o sa studiez,multumesc Link spre comentariu
Vizitator Borris Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Este un proiect USB care permite programarea 24cXX,93cXX si serial flash 25XXX simplu bazat pe atmega 8 si USB-serial convertor CP2102. http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=436716 http://monitor.net.ru/forum/viewtopic.php?t=317755 (undeva pagina 80-90) Link spre comentariu
cristian1961 Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Buna ziua ,am si eu o rugaminte poate ma puteti ajuta . Acum citiva ani gasisem o firma din romania care importa niste programatoare universale poloneze de uC si PAL , GAL FPGA memorii etc. Ceva de talia elnec dar ceva mai ieftine . Nu mai gasesc nici firma din romania nici cea din polonia .Am pierdut bookmark-urile si nu mai imi amintesc cum se chema . Poate cineva a auzit si ma ma poate ajuta . Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Nu Alexe electronice?daca bine un amintesc. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Ne alexe electronice . El aduce doar elnec . Nu a adus tipul asta nicidata . Il aducea o firma cu domeniu multiplu de activitate . Nici nu era bine vizibil pe site-ul lor .Eu l-am gasit intr-un prospect la TIB. LA fel si producatorul polonez avea un site anapoda . Dar dupa specificatii era aproape la fel ce elnec ceva mai ieftin , si iti faceau si facilitati , adica puteai sa iei cel mai bun hard la un pret mai mic dar cu un soft care nu iti permite sa programezi tot ce misca .Ulterior dadeai diferenta daca vroai tot si aveai si actualizari nelimitate . Pentru mine era super . Link spre comentariu
pisti72 Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Buna. Are cineva programatorul cel nou de la UPA UUSP-S (UPA-USB Serial Programmer-S) Si daca este multumit de el.? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Știe ceva in plus fata de UP-USB cel vechi? Link spre comentariu
dorofteius Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 (editat) Teoretic, inca netestat face mult mai multe eproame In Circuit fara nici un adaptor, au imbunatatit securitatea si este mai rapid. Deocamdata atata tot. "- USB 2.0 and USB 3.0 compatible- No power supply required - In-circuit connector including 6 general purpose I/Os, overcurrent protected (40mA)- 30 pins adapter connector including 20 general purpose I/Os & 6 I/Os from in-circuit connector- One 1.2V-5V power supply output, program controlled, overcurrent (300mA) and overvoltage protected- One 8-13V/1mA output, program controlled - Supports low voltage devices down to 1.2V- Self-Test option- Can be used with TMS and BDM Lockout Disable adapters- Small dimensions 5.5x11.5cm" Editat Februarie 19, 2015 de dorofteius Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Si cea veche face in circuit.Eu doar in circuit citesc cu ea. Link spre comentariu
dorofteius Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 M-am exprimat gresit. Motorola hc11 hc9s12 & co securizate, le citeste in circuit. La versiunea veche trebuia dezlipit si plantat in adaptor. Cel putin eu asta am inteles din ce scrie la ei pe site. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Eu nu am întâlnit inca HC11 si MC9s12 care sa nu le pot citi cu UPA dar asta nu înseamnă ca nu ar fi. Link spre comentariu
pisti72 Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 UPA nou, este super. Si nu este scump,lam cumparat. Stie MAC si SPC.. si o gama mare de HC12. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum