susanu_pisu Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 vreau sa-mi cumpar un programator de memorii serial, dar am vazut ca au mufa RS 232, iar eu la laptop nu am asa ceva.....unde pot gasi alt model, sau un adaptor?sper ca am scris la rubrica cea corecta Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 29, 2012 Autor Partajează Postat Martie 29, 2012 AD-MEM01C este programatorul....multi trebuie sa-l stiti Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Salut,exista adaptor RS232 to USB dar nu merge.A mai scris cineva pe forum (nu mai stiu unde) ca a incercat si ca-i dadea numai erori lucru comfirmat si de alti useri.Asa ca mai bine te orientezi spre alt programator direct pe usb (cam scumpe).Succes Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Ce memorie vrei sa scrii ? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 30, 2012 Autor Partajează Postat Martie 30, 2012 microwave....93Cxx.....deja l-am cumparat si un cablu dintrala USB-RS232.....chiar sa nu mearga? Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 cele mai bune programatoare testate de mine sunt din seria WELLON,cu diverse optiuni si preturi in functiede cerinte. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 microwave....93Cxx.....deja l-am cumparat si un cablu dintrala USB-RS232.....chiar sa nu mearga?nu.sau doar dacă programatorul tău pe serială foloseşte doar Rx, Tx, GND (majoritatea cablurilor doar pe astea le scot).dacă mai foloseşte şi oricare dintre celelalte semnale (DTR, RTS, etc) ai nevoie de un montaj cu FT232: ăla oferă toate semnalele la ieşire.studiază atent schema programatorului: dacă formează cumva tensiunea din alimentare din serială, cel mai bun lucru e să foloseşti alimentare externă, şi partea de formare o foloseşti să comande un tranzistor pe post de comutator on-off... Link spre comentariu
worker Postat Mai 16, 2012 Partajează Postat Mai 16, 2012 si eu caut un programator de memorii pe USB.vroiam sa imi iau un WELLON VP-290 dar sare de 100 euroam mai gasit pe forum clona PicKIT2 dar pentru memorii nu am gasit suport tehnic.Acum am gasit Silancode ZP20e dar este cam scump la noi in RomaniaCe altceva as putea folosi pe USB?pana acum am distrus in rucsac doua adaptoare express card / serial. Link spre comentariu
worker Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 nimeni nu programeaza pe USB memorii? Link spre comentariu
MatyC Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Eu am programat memorii seriale din seria 24cxx cu PicKit 2 ( original si clona). Memorii de tipul 93cxx nu am avut nevoie deocamdata dar din cate stiu se descurca si Pickitul. Link spre comentariu
worker Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Cateva intrebari am si eu:ce extensii suporta pentru memorii?.bin, .hex, etceste greu de scris respectiv citit?programatorul il va folosi o persoana care nu se prea pricepe la soft sau electronicaunde gasesc o schema de interconectare a interfetei cu memoria?vreau sa fac un adaptor pentru a testa respectivele memorii care eu le am pe un cablaj Link spre comentariu
taxdoru Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Am progamator pickit2 clone cu adaptor pt.93cxx si pot progama astfel de memori progamarea unei memorii se face in 2 secunde si se poate scrie si in circuit . Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 AD-MEM01C este programatorul....multi trebuie sa-l stitipot face programare direct pe placa cu el??????? de unde ma leg? Link spre comentariu
taxdoru Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Am conectat adaptorul zif la pickit2 si pe adaptor am pus celalalt adaptor pentru 93cXX . Realizez pickit2 clone si ambele adaptoare la cerere in mod profesional. Link spre comentariu
Vizitator Alecs_ue Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Unde gasesc un programator pentru memoria aparatelor microsif 03 (taximetru) sau schema electronica a programatorului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum