Vizitator somylinca Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Salut. Cine ma poate ajuta. Tripla fiind pe leduri din cauza condensului , functiona partial. Am gasitdefecta una piesa de marimea unui tranzistor BD 2... avand doar doua terminale lipite iar partea care ar corespunde colectorului la BD era eliminata partea metalica a colectorului fiind lipita pe cablaj, probabil pentru racire. Pe aceata piesa scrie ; sus 339 on iar dedesupt J 31c. Ce poate fi? DIODA tiristor [nu cred] , am incercat inlocuirea ei cu 1N4007 inversind de mai multe ori anod catod si invers dar nici- un efect. Multumesc, Link spre comentariu
djdansmart Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Daca nu ai reusit sa deduci ce piesa este..de unde stii ca e defecta? In mod sigur e vreun tranzistor..partea lipita pe cablaj e al 3-lea pin..deci o simpla dioda nu poate fi!! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 aveti detectoare de bec ars pe masina?daca da,ceea ce vedeti dvs este un compensator,altfel a-ti vedea tot timpul becul ars in cazul inlocuirii becului cu LED.fiti mai concret nu functioneaza intreaga tripla,semnalizarea,este intermitenta sau permanenta aceasta defectiune? Link spre comentariu
Vizitator somylinca Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Buna ziua. Nu functioneaza doar zona STOP PE FRANA ,pozitia, semnalizare intermitenta , totul merge perfect. Piesa defecta prezenta urme de incalzire excesiva fata de celelalta inca 4 buc . avand aceleasi notari , iar in apropire am depistat 2 led. intrerupte, au fost inlocuite.Sa incerc sa deslipesc una din ele posibil sa se deterioreze sant f. bine lipite.Cea defecta chiar si cu pompa de absorbit , s-a facut praf.Voi incerca pe la dezmembrarii, pote gasesc ceva asemanator. STIMA, Link spre comentariu
Vizitator somylinca Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Problema a fost rezolvata, dupa mai multe testari , functioneaza foarte bine cu un BD235. Am raspuns pentru eventualele evenimente asemanatoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum