Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEMA TRIPLA STANGA SPATE BMW

Vizitator somylinca

Postări Recomandate

Vizitator somylinca

Salut. Cine ma poate ajuta. Tripla fiind pe leduri din cauza condensului , functiona partial. Am gasitdefecta una piesa de marimea unui tranzistor BD 2... avand doar doua terminale lipite iar partea care ar corespunde colectorului la BD era eliminata partea metalica a colectorului fiind lipita pe cablaj, probabil pentru racire. Pe aceata piesa scrie ; sus 339 on iar dedesupt J 31c. Ce poate fi? DIODA tiristor [nu cred] , am incercat inlocuirea ei cu 1N4007 inversind de mai multe ori anod catod si invers dar nici- un efect. Multumesc, :rade:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djdansmart

1

• dancostea2002

1

Top autori în acest subiect

Daca nu ai reusit sa deduci ce piesa este..de unde stii ca e defecta? In mod sigur e vreun tranzistor..partea lipita pe cablaj e al 3-lea pin..deci o simpla dioda nu poate fi!!

Link spre comentariu

aveti detectoare de bec ars pe masina?daca da,ceea ce vedeti dvs este un compensator,altfel a-ti vedea tot timpul becul ars in cazul inlocuirii becului cu LED.fiti mai concret nu functioneaza intreaga tripla,semnalizarea,este intermitenta sau permanenta aceasta defectiune?

Link spre comentariu
Vizitator somylinca

Buna ziua. Nu functioneaza doar zona STOP PE FRANA ,pozitia, semnalizare intermitenta , totul merge perfect. Piesa defecta prezenta urme de incalzire excesiva fata de celelalta inca 4 buc . avand aceleasi notari , iar in apropire am depistat 2 led. intrerupte, au fost inlocuite.Sa incerc sa deslipesc una din ele posibil sa se deterioreze sant f. bine lipite.Cea defecta chiar si cu pompa de absorbit , s-a facut praf.Voi incerca pe la dezmembrarii, pote gasesc ceva asemanator. STIMA,

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări