crexy Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 salutam netbook de 12.1" asus Eee pc 1215ncand sa instalez windows-ul ( sp2 cu driver sata ), mi-a dat eroare de mai multe ori in acelasi loc si anume cand mai era 36 min ramase. exact de fiecare data, indiferent de ce windows bagam, se bloca la 36 min ramase. il mai lasam putin si dupa 10-20 min imi apare o eroare "Display Driver Stopped Responding " si deabia se mai misca cursorul si ce mai era pe ecrancare o fi cauza? mentionez ca pe netbook era instalat windows 7. pentru instalarea windows-ului am folosit un dvd-rw extern Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Va salut ! In primul rand este in stare buna dvd-rw,in al doilea rand cate placute de ram aveti in acest laptop?Astept ! Link spre comentariu
nordix Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Buna...Incercati si instalarea de pe un stick...Instalati Win XP de pe un stick bootabil si apoi incercati sa instalati Win 7 de pe unitatea externa....Succes... Link spre comentariu
crexy Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 @FLORIN IORDACHEsalut, dvd-ul extern si cd-urile cu windows sunt in stare buna. are 2 gb de ram, deci probabil 2 placute de 1 gb bucata@nordix acum o sa instalez windows-ul de pe un sticknu vreau sa instalez windows 7, vreau sp2 sau sp3 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Eu asi zice sa instalati wind......xp sp3,pentru ca este mai putin pretentios,adica are el drivere pentru sata.Daca tot nu vrea nici de pe stick sa-l instaleze wind......atunci incercati numai cu cate un modul de ram.Succes !!! Link spre comentariu
nordix Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 ei...ce rezultate ati avut ?...A mers instalarea cu succes sau nu ? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 incearca si tu un sistem de operare cu licenta (un CD "original") Link spre comentariu
ronyku Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 vrifica HDD-ul posibil sa ai baduriam patit asta de curandpunel pe un desctop cu sata si verifical cu HD tunesau daca ai un disc Hirens mai bine, butezi direct pe elai acolo cateva utilitare de HDD Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 vrifica HDD-ul posibil sa ai baduriam patit asta de curandpunel pe un desctop cu sata si verifical cu HD tunesau daca ai un disc Hirens mai bine, butezi direct pe elai acolo cateva utilitare de HDD cum spui tu , ar trebui si o verificare a memoriei RAM , eventual schimba CD-ul de instalare cu altul.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum