Radiotelegrafist Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 am nevoie de schema electronica a unui termostat electronic pt incubatorpentru cine ma poate ajuta multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator iafam Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 BUNA SEARA!aM SI EU O MICA PROBLEMA ...S-A ARS MOTORASUL DIN INCUBATOR AM PUS ALTUL IAR ACUM NU SE MAI INCALZESTE REZISTENTA!NU SUNT DE MESERIE DAR AM VERIFICAT CU O LAMPA DE CONTROL,NU MAI VINE TENSIUNE DIN PLACA LA REZISTENTA!MA POATE AJUTA CINEVA VA ROG? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 nu ai specificat starea ledului daca este aprins sau stins Link spre comentariu
Vizitator iafam Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 nu mai e aprins ledul!doar la partea cu ventilator mai vine tensiune!ma gandesc la vreo rezistenta sau la tranzistor? Link spre comentariu
Vizitator iafam Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 nu am aparat de masura,dar banuiesc ca nu e asa complicata partea electronica de pe aceea placa,si poate ma indrumati sa verific piesele cumva sau sa le inlocuiesc !Va multumesc mult! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 daca diodele sunt bune schimba triacul ar trebui sa fie tic206 sau bt136 iar daca nici atunci nu merge schimba ci lm393 iar in instanta dezlipeste firele de la rezistenta de pe placa si alimenteazo direct de la priza pentru citeva secunde sa vezi daca se incalzeste Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 apropo vezi daca nu sa dezlipit cumva accidental firele de la sonda de linga motor Link spre comentariu
mercenarx Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 pentru a nu mai deschide un alt topic postez aici :la un astfel de simptom am gasit led-ul intreruptsper sa fie de folos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum