Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif 160w mosfet

Postări Recomandate

• Răspunsuri 186
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

adica alt amplificator, si la asta se poate pune dar am o lene sa o fac :partyman: e plin googule de scheme bune si voi le alegeti doar pe alea care pusca :toimonster:

Ce sa facem stapane... daca nu ne pricepem? Tie ce-ti pasa... iti merge afacerea... ti se vand mosfetii...Schema este simpla, ieftina si tentanta.Ma intriga faptul ca la unii merge si nu se plang iar la altii nu merge sau merge dar pana la un moment dat cand scoate flacari, cum e cazul meu.Si apropo de afacere... Intr-un moment de avant muncitoresc, modifica schema, fa-o stabila si apoi publica. Ne bucuram si noi, cumparam mai multe IRFP-uri de la tine. :prayer:
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator razvi_b0ss

saltare...cam demult topicu asta..azi ma apuc shi eu de facut "minunatia"asta urati-mi bafta :partyman: daca intampin ceva probleme stiu ca pot apela la forum :weedman: 10x

Link spre comentariu

Ai grija sa ii pui un radiator mare ca altfel se ambaleaza termic.Cauta schema de la ipa60 sau ipa400 pe forum si copiaza superdioda (tranzistorul ala cu un semireglabil in baza) Iei gruparea aia si o inlocuiesti in locul potentiometrului. Daca tranzistorul are contact cu radiatorul schema devine stabila.Sau alta idee e sa pui niste mosfeti laterali.

Link spre comentariu

Nu stiu schema, dar daca superdioda e facuta cu tranzistor, ca sa compensezi curentul de mers in gol la rece, ar fi bine sa se monteze un termistor intre C-B, presupunind ca semireglabilul de reglaj e intre B-E.Dupa ce faci citeva experiente poti descoperi valoarea corecta.Bafta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări