Mircea Crisan Postat Iulie 6, 2006 Partajează Postat Iulie 6, 2006 L-am testat si suna intradevar bine.Mai am o singura intrebare.Ce imi recomandati ca si dif pentru un sub?Mi-as dorii ceva pe 6 ohmi sau 4 ohmi ca sa mai storc putina putere.Cel mai ieftin ar fi HP 15W sau un HP 12S sau un QS15P20 .Exista motorizari ale acestor difuri si pe 4 ohmi? Link spre comentariu
caty Postat Iulie 12, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2006 si amplificatorul pe covorul de teste Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iulie 12, 2006 Partajează Postat Iulie 12, 2006 Mai frumos al meu!Trecand peste glume eu tot astept respunsuri la intrebarile mele Link spre comentariu
FIXVID Postat Iulie 14, 2006 Partajează Postat Iulie 14, 2006 Mai frumos al meu!si culmea ... se aud la fel de bine :rolleyes: caty de cat iti este filtrajul? :smt003 Link spre comentariu
caty Postat Iulie 14, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2006 poi l-am alimentat din electronica industriala A350 2x32V redrest ,filtrat ...si am folosit doar 2conzi de 4700mF desi mai erau 2 disponibili....am incins traful putin care dupa mine mai mult de 150VA nu cred k are ..dar a meritat :finga: Link spre comentariu
caty Postat Iulie 14, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2006 Mai frumos al meu!o fi sa il stapanesti cu bine...dar al meu era la teste ....nu era pregatit pt sedinta foto ca la tine :P Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 16, 2006 Partajează Postat Iulie 16, 2006 @Mircea Crisan Ampliful lui Cathy din cate observ este facut cu piese recuperate (poate nu avea omu` bani sau a vrut sa faca doar o proba)Al tau imi placepisele par(nu stiu daca sunt si noi)... Felicitari amandurora oricumsa le stapaniti sanatosi si sa auzim de bine Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 24, 2006 Partajează Postat August 24, 2006 Din nerabdare am facut o mutare gresita si mi-am luat un sub auto de la Flanco.(intentionam sa-mi iau un HP15W de la Vasile dar era in concediu).La probe nu m-a dat pe spate si banuiesc ca ar si din cauza preului deoarece sub-ul a fost probat in magazin si suna foarte bine in conditiile unor legaturi realizate in pripa.Intentionez sa-i schimb preul si sa folosesc un TDA 8196.Intrebarea este daca a mai lucrat cineva cu acest circuit si ce parere are despre el. Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat August 31, 2006 Partajează Postat August 31, 2006 Salutare scuze ca intru si io nepoftit :smt003 schema asta are 160wpe 8 omi??daca da a folosit cineva la putere maxima cum se comporta?? multumesc!! :partyman: :smt006 Link spre comentariu
Mouser Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 deci pana la urma am si eu o intrebare: Se merita sa il faci pe ala original care il scrie acolo cu ampli mosfet simple( doc-ul ala) sau trebe modificat neaparat? Link spre comentariu
radu022003 Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 merge facut si ala din documentatia originala, eu asa l-am facut in dublu exemplar adica stereo, nici o modificare in cablaj si a mers super bine, n-am apucat sa-i dau maxim la amplif asta pana acum si uite pe ce boxe il tin. asa ca spor la treaba. Si Soundcris daca ai fi citit cu mare atentie documentatia ai vedea ca ai 100WRMS pe 4 ohmi si 100Wrms pe 8 ohmi, casca ochii. Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 mc mult ! am sa casc ochii ! Link spre comentariu
Mouser Postat Septembrie 5, 2006 Partajează Postat Septembrie 5, 2006 zi mersi radu ca ai presupun cu difuri de marca da a mea ii facuta cu difuri kon 100% filtru facut de mine dupa cum mio trasnit si singuru cond nepol e unu de neon la 220 v (pus pe tweeter) ca sa nu mai zic ca boxa nui umpluta cu nimic si e facuta din placaj salvat de la mobila ) si scuze de offtopicul astao sa ma apuc de ampu asta ca mai intai vroiam sa fac unu cu tda7294 dar mai bine asta mai scump dar bun Link spre comentariu
radu022003 Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 parerea mea, 7294 e bun, imi place dar scoate doar 70W. si la mine in oras costa 16 lei. pe amplificare m-a costat 30 de lei canalul, si nu se compara cu integratul pentru ca multe sunt contrafacute. asa cum am patit cu TDA7250 de am ars nu stiu cate perechi de finali cu el fiindca erau niste panarame. eu unul nu mai fac amplificari cu integrae. Boxele, de ce sa nu recunosc ca sunt facute probabil de fabrica caci sunt vechi, marca difuzoarelor lasa de dorit, adica nu o cunosc ca nu scrie pe ele, insa se aude foarte bine. Filtrele ai fi putut sa le calculezi ca sunt "n" site-uri cu astfel de calculatoare de filtre si bobine. am facut si eu ceva amplif, nu multe, poate chiar prea putine, dar acesta cu mosfeturi m-a multumit pe deplin, urmatorul amplif, cand voi avea bani va fi ipa400 sau 800 :smt003 Link spre comentariu
gabiferaru Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Am facut si eu jucaria asta. In varianta stereo si cu piese noi. Problema care mi-a aparut a fost la un canal, cand am masurat vreo 40v la iesire (cu alimentare de +/-45v). Celalalt canal merge perfect... Am verificat de cateva zeci de ori cablajul si nu sunt nici un fel de contacte aiurea sau lipituri reci. Nu stiu cum sa masor in montaj mosfet-urile (pe care le banuiesc de producerea necazului). Ma poate ajuta cineva?P.S.: am pus si eu o poza cu lucrarea mea :smt041 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum