piglett Postat Aprilie 17, 2006 Partajează Postat Aprilie 17, 2006 am folosit doar delay start.....doar ca nu gasesc schema ..... :smt005 o caut si o postez....pana atunci.....fa-ti amplifurile Link spre comentariu
caty Postat Aprilie 17, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2006 schema asta e mai buna decat prima ???ce parere aveti ? sau asta e buna pt subwoofer ????? :axe: Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 da..autorul a acordat atentie unor aspecte ce sunt neglijate in prima schema Link spre comentariu
Kytan666 Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 schema de intarziere pe boxe , simpla dar merge frumos , prin tatonarea condensatorulu de incarcare(C2) iti modifici timpul de cuplare , schema nu e pretentioasa deloc , Link spre comentariu
Nemesis Postat Aprilie 18, 2006 Partajează Postat Aprilie 18, 2006 schema de intarziere pe boxe , simpla dar merge frumos , prin tatonarea condensatorulu de incarcare(C2) iti modifici timpul de cuplare , schema nu e pretentioasa deloc ,Sau in loc sa tatonezi condensatorul , tatonezi r1 cu valori intre sa zicem 10k si 100k . Link spre comentariu
caty Postat Aprilie 19, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2006 multumesc mesteriii :supz: Link spre comentariu
Vizitator marius_barcelona Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 imi place mult schema cu mosfet,dar is curios cum suna stereo?daca se poate imi zici la cati bani ai ajuns cu tot proiectul,mono,daca numa ai facut??? Link spre comentariu
caty Postat Aprilie 30, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2006 am dat acum cateva zile comanda de niste mosuri de pe aici de pe net..dar un singur canal ajunge la vreo 25de lei maxim Link spre comentariu
Vizitator marius_barcelona Postat Aprilie 30, 2006 Partajează Postat Aprilie 30, 2006 da ai reusit sa termini amplifu?daca da spunemi cat te costat tot,finali,sursa,etc.mersi.papa Link spre comentariu
caty Postat Aprilie 30, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2006 ink nu cu sursa cu tot ...fac mai intai un canal pe care o sa il probez la o sursa stabilizata la scoala sa vad care e treaba sa nu bag banii degeaba ...indata ce o sa il probez si o sa imi placa o sa ma apuc serios cu protectii,preamp si tot felu' Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 1, 2006 Partajează Postat Mai 1, 2006 schema de intarziere pe boxe , simpla dar merge frumos , prin tatonarea condensatorulu de incarcare(C2) iti modifici timpul de cuplare , schema nu e pretentioasa deloc ,Sau in loc sa tatonezi condensatorul , tatonezi r1 cu valori intre sa zicem 10k si 100k .Daca pui r1 prea mare, de la o valoare in sus tranzistorul nu mia intra in saturatie si se incalzeste.Iar daca insisti si mai mult ai cadere de tensiune pe el si releul nu mai misca.Mai bine umbli numai la condensator, mai ales ca la tensiuni mici de cat ai nevoie pretul unei valori de 1000uF e aproape gratis Link spre comentariu
cometa Postat Mai 1, 2006 Partajează Postat Mai 1, 2006 pt ""The One"" asta in cazu in care se mai uita paicea sa stie ca clasa AB= clasa B prepolarizat in prefinali deci are superdioda la pt dansu vad ca tre sa ii fie incercuita sa o cunoasca=)) Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 1, 2006 Partajează Postat Mai 1, 2006 te rugam sa incercuiesti superdioda din schema primului amplif Link spre comentariu
caty Postat Mai 1, 2006 Autor Partajează Postat Mai 1, 2006 rol de superdioda nu o are acel tranzistor MJE 350..spuneti-mi daca gresesc ?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum